Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alacsony, vékony fiúk! Ti nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony, vékony fiúk! Ti nem kelletek egy szép lánynak sem, igaz?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 20:02
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
#18 De gond, mert az alacsony csajoknak is magas pasi kell.
2012. jan. 20. 15:51
 22/45 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy az alcsony barátnőinél nem fontos a magasság. Viszont az én szerelmem 174 cm és nincs 60 kg se... és imádom:-)
2012. jan. 21. 10:34
 23/45 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsánat.. barátnőimnél...:-)
2012. jan. 21. 10:35
 24/45 anonim ***** válasza:
70%
Én meg azt tapasztalom, h 173-175 cm alatt esélytelen h az embernek csaja legyen, kivéve ha nagyon jóképű.
2012. jan. 21. 10:45
 25/45 A kérdező kommentje:

Én is 165cm magasan és 54kilósan kinek is kellenék?

Talán, ha gazdag leszek lesz nőm, addig meg marad a magány, a mindennapi szenvedés, szeretet nélkül, egyedül.

Mondjuk amilyen undorítóan ronda vagyok, nem is csodálnám, ha örökre egyedül maradnék.

Most már látom, hogy kell lennie ilyen szerencsétlen, átkozottaknak is, mint amilyen én és sorstársaim vagyunk.

2012. jan. 21. 12:16
 26/45 anonim válasza:

Ha ez érdekel, én egy lány vagyok, szerintem annyira nem vagyok reménytelen eset...Nekem egy vékony srác tetszik már 2 éve...És semmi...

És eddig kb csak vékony srácok jöttek be (van kivétel)

Szóval nem reménytelen egy vékony pasi helyzete...Attól lehetsz helyes, jó arc, nagydumás :D

MINDIG MOSOLYOGJ!

2012. jan. 21. 21:30
 27/45 A kérdező kommentje:

ma 21:30

Köszi, bár tényleg tetszenék már valami csinos lánynak! :D

2012. jan. 21. 21:32
 28/45 A kérdező kommentje:

amúgynem vagyok nagydumás ez baj :/

inkább félénk, csendes fiú vagyok, olyan elmélkedős, érzelmes típus

2012. jan. 21. 21:39
 29/45 anonim ***** válasza:

"Szóval nem reménytelen egy vékony pasi helyzete..."

Kivéve ha alacsony, pláne ha még arcra is ronda.

2012. jan. 22. 07:45
 30/45 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, ennyi panaszkodást, sírást-rívást, mint ebben a topikban, már rég olvastam. Mintha egy 60 éves bácsikát hallanék. :D

Nem hiszem el, hogy csak azért, mert alacsony és vékony egy fiú, ne kelljen senkinek. Persze ha az arcod nem szép, az nem előny, de akkor miért csak a szép barátnő lenne jó neked? Lehet, hogy egy csúnyácskábbnak kellenél.

2012. jan. 22. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!