Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs közös témánk?
A párommal több mint egy éve vagyunk együtt és lassan már semmiről sem tudunk beszélgetni, nem tudunk min marháskodni.
Annak idején még leírhatatlanul sok közös témánk volt és mindenen elb*romkodtunk. Jelenleg meg csak ő erőlködik, nekem már semmi ötletem...
Szeretjük egymást, nagyon is, a legutóbbi konfliktusunkat teljes mértékben megbeszéltük és minden jó, egyedül csak ez a közös téma dolog nincs meg...
Fáj, hogy ötletem sincs, miről lehetne beszélni, ő pedig ugyanígy van... Valami ötlet, hogy miért lehet, azon kívül, hogy ismerjük a másikat? Vagy valami tippek, hogy mikről kommunikáljunk? Főleg neten keresztül.
Nem szeretném, hogy elhidegüljünk egymástól, mert nincs miről beszélgetni.
Kérlek, segítsetek!
Sport, művészet, időjárás, politika, kultúra, élet, vallás...
Annyi dolog van a világon, csak tudtok valamiről beszélgetni.
De miért kell neten is annyit beszélnetek? Élőben ritkán találkoztok?
Ha élőben minden rendben akkor nincs is semmi probléma. A kapcsolatokat nem a neten kell intézni hanem élőben. A net csak egy lehetőség, hogyha élőben nem tudod elérni a másikat, akkor ott el tudod. De ha találkoztok eleget akkor nemhogy felesleges, de mint látod csak problémákat okoz. Ne gyártsatok feleslegesen problémákat magatoknak.
Kedd-szerdánként másfél órát találkozunk, szombaton vagy vasárnap meg egész nap együtt vagyunk.
Voltaképp azért, mert mi ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy kamerázunk meg beszélünk, mert ugye kapcsolatunk eleje óta így megy.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :)
Nos, ez egész jó ötlet. :)
Köszönöm szépen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!