Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha nincs közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nincs közös témánk társaságban?

Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok együtt a barátommal. Ha kettesben vagyunk, akkor elvagyunk és tudunk beszélgetni, de ha társaságban vagyunk akkor teljesen más az egész. Gondolom az a baj, hogy az ismerőseink is mások és én nem ismerem őket. Nekik van közös témájuk, nekem viszont nincs. De hétvégén házibuli lesz náluk és elkerülhetetlen, hogy találkozzak velük. Azt sem tudom, hogy bekapcsolódjak-e a beszélgetésekbe vagy hagyjam őket?! Mondjuk azt már észrevettem, hogy nem nagyon rajonganak értem a haverjai, pedig egyik sem beszélt velem még normálisan. De az elég kellemetlen, hogy csak ott ülök és nézek... Mert már voltam náluk buliban amikor még nem voltunk együtt és akkor az volt. 1-2 emberrel elvoltam, de amúgy csak ültem csendben. Azon gondolkodom, hogy nem kéne elmennem, de akkor sosem fogok velük megismerkedni és nem egy ilyen helyzet lesz szerintem. Amúgy sem vagyok valami társasági ember, de ismerősök között sokkal könnyebb lenne.. Adjatok tanácsot légyszi'. Ti mit kezdenétek ilyen helyzetben?
2011. júl. 24. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Te vagy a leányzó, ha van ott értelmes ember, valaki csak nyit feléd. A levél alapján leszűrhető, hogy kis értelmes és kedves lehetsz, ha nem nyit feléd senki, akkor te mindent megtettél, kalap kabát.
2011. júl. 24. 23:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Jó,csak azért még attól félek,hogy ez a páromnak is zavaró lehet.Azért még rákérdezek,hogy mi lenne ha kihagynám...

Amúgy én 18 vagy, ő 28..És igen,most szóljatok be a korkülönbség miatt.. :))

2011. júl. 25. 00:16
 3/5 A kérdező kommentje:
* vagyok, bocsi.
2011. júl. 25. 00:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy e miatt nem csípnek. Azért a 10 az izmos egy picit, bár látszik, hogy nem vagy kis idióta fruska (bocsi), de csak 18 vagy, ő meg már közel 30. Ejjjjj, lyányok, tik tuggyátok :)
2011. júl. 25. 00:23
 5/5 anonim válasza:
szerintem vigyél magaddal pár barátot is akikkel elhülyülhatnél a buliban...
2011. júl. 25. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!