Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem botlik meg az ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem botlik meg az ember, vajon lehet szeretni egyetlen embert egy életen át?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

anyum 16 ,apum 20 volt. azóta együtt vannak.

barátom szülei 17-17 évesen jöttek össze és azóta is nagyon szeretik egymást.

mi a barátommal szintén így tervezzük :) (de még fiatalok vagyunk :) 10 hónaposak) ja és távkapcsolat. 130 km

17/L

2009. máj. 26. 14:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
en 46 eves ferfi vagyok boldog hazassagban elek eletem egyetlen nojevel O volt az elso es az utolso baratnom/felesegem (es en is neki) 19 evesek voltunk amikor ossze hazasodtunk nagy volt akkor is a szerelem es meg most is az, soha nem gondoltunk arra h mast valaszunk, minden nehezsegen atkuzdottuk magunkat, boldogsagban es rosszasagban is es en szerintem ezek a dolgok is osszetartottak sok even keresztul.
2009. máj. 26. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
5 éve élek a párommal..soha nem botlottam meg, és ő sem.. soha nem is fog egyikünk sem..erre az életemet teszem!
2009. máj. 26. 14:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek a Nórával szerintem is lehet egy életen át szeretni egy embert... ez nem hülyeség csak a lángolás néha kicsit gyengül de ez mindehol megesik... hallottám már örök szerelemről 30 éve házasok és a mai napig előjön gyakran az erős fellángolás náluk.
2009. máj. 26. 15:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A megbotlást nem feltétlen úgy kell érteni , legalábbis én nem úgy értettem ,hogy feltétlen történik is valami , hanem elbizonytalanodás stb. És az ,hogy a másik vagy a szüleid nem bizonytalanodott el vagy nem botlottál el azt nem tudhatod.
2009. máj. 26. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
11.39 vagyok. igen, tud róla. és azt is tudja, hogy miről szólt ez az egész, így sosem volt ebből köztünk konfliktus.
2009. máj. 26. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!