Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem botlik meg az ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem botlik meg az ember, vajon lehet szeretni egyetlen embert egy életen át?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

14 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel és nem botlottam eddig és ezután sem fogok mert nagyon szeretem a páromat.

Szerintem igen lehet szeretni valakit egy életen át és az csak rajtatok múlik hogy megpróbáltok minél jobban összecsiszolódni, vagy pedig az első vitánál szét mentek.

19/F

2009. máj. 26. 11:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon ritka az a házasság/kapcsolat, ahol soha egyik fél sem botlik meg. Környzetemben azoknál, akik már jó pár éve együtt vannak valamelyik fél biztos, hogy botlott már meg. Ha a megcsalásig nem is jutottak el, de érzelmileg elbizonytalanodtak. Sok esetben ez jót is tehet egy kapcsolatnak, utána mindkét fél jobban figyel a másikra. Szerintem kár olyan kijelentéseket tenni, hogy én sose...Nem tudhatom mit hoz a jövő.
2009. máj. 26. 11:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, jó kérdés.

Ha szerelmes vagy, biztosan azt válaszolod, igen. :)

Ezért én is azt tudom mondani, hogy igen, szerintem lehet ilyen.

A barátommal egy éve vagyok együtt, de már előtte is ismertük egymást. Nagyon közel érzem magamhoz, egy napig nem bírom ki nélküle. Nem csak a szerelmem, hanem jó barátom is egyben. Mindent megosztok vele, örömöm, bánatom. Természetesen a jövőmet is vele képzelem el. Házasság, gyerekek. Nem mondom, hogy nem voltak nehéz időszakaink, mert voltak. Nem megcsalás terén, mert ebben a kérdésben mindketten egyet értünk: egyszerűen megbocsájthatatlan. Nekem természetes, hogy vele vagyok, másra szinte ránézni sem akarok. Ebből eredően tehát sem csók, ölelés, simogatás nem fér bele másik személy részéről. Biztosan nem tudnék utána tükörbe nézni, és nem is vágyom másra, csak őrá. A szerelem mellett tisztelem is őt, mint embert. Nehéz az iránta való érzéseimet szavakba önteni...De abban biztos vagyok, hogy ha rajtunk múlik, még sokáig együtt leszünk.

2009. máj. 26. 11:16
 4/16 anonim ***** válasza:
Emberek itt 10, 20, 30 évről beszélünk nem pár hónapról. Egyébként egyetértek a második válaszolóval.
2009. máj. 26. 11:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Én jelenleg 39 éves vagyok, s velem is előfordult sajnos, talán ezért tettem fel a kérdésem, és igen évtizedekben kell gondolkodni, és már egy egy évnyi kapcsolatnál is lehetnek problémák. Az más kérdés, hogy marad a kapcsolat vagy váltunk.
2009. máj. 26. 11:24
 6/16 anonim ***** válasza:
igen, de egy érzelmi elbizonytalanodást nem neveznék konkrét megcsalásnak. attól még szereteti a párját! most nem konkrét megcsalásról volt szó?
2009. máj. 26. 11:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen ,de egy olyan párkapcsolatban ahol 1 év után már elbizonytalanodunk ,hogy bízhatunk annyira,hogy utána még egy életet akarunk benne lehúzni? Tehát ha valaki nem biztos a párjában 1-2 év után az mit fog csinálni 20 év után?
2009. máj. 26. 11:35
 8/16 anonim ***** válasza:
38%
én 2 éve vagyok együtt a párommal, együtt is lakunk és nagyon szeretem, ő is enegm. ennek ellenére én félreléptem és nem csak csók meg ilyenek volt(ig.az, 1x tettem csak meg). de nem bánom és nem is szégyenlem. nem megvakultam, hanem párkapcsolatban élek. nekem néha bejönnek más pasik, de ettől nem utálom magam. amúgy meg a szex számomra az érzelmektől intim, amiket beleviszek. a páromat szeretem, ahogy van, másokban megszeretek valamit. a "csak te létezel és senki más és másra rá se nézek, mert te vagy a legszebb, legjobb" párkapcsolatok is tönkremennek.egyébként nem megbotlásnak nevezem, kiéltem egy vágyamat, ennyi. legtöbben belefásulnak a monogám,sokszor elfolytásokkal teli, megújulásra képtelen kapcsolatokba. mi viszont kiéljük magunkat és egy mindig újat adó, biztonságos pont vagyunk a másik életében. én így látom.
2009. máj. 26. 11:39
 9/16 A kérdező kommentje:
A 11.39-től kérdezném: A párod tudott erről a félrelépésedről? Mert én is kiéltem magam, és minden csak egyszer történt meg hogy a kiváncsiságom kielégítsem, és ennyi, és megbeszéltük.
2009. máj. 26. 11:52
 10/16 anonim ***** válasza:
49%
Mi 3 éve vagyunk együtt a párommal(20 évesek leszünk) és 8 hónapja vagyunk jegyesek! Én még mindig imádom és ő is imád engem! Én hiszek abban hogy lehet valakit egy életen át szeretni!
2009. máj. 26. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!