Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem botlik meg az ember, vajon lehet szeretni egyetlen embert egy életen át?
Szia!
14 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel és nem botlottam eddig és ezután sem fogok mert nagyon szeretem a páromat.
Szerintem igen lehet szeretni valakit egy életen át és az csak rajtatok múlik hogy megpróbáltok minél jobban összecsiszolódni, vagy pedig az első vitánál szét mentek.
19/F
Hmm, jó kérdés.
Ha szerelmes vagy, biztosan azt válaszolod, igen. :)
Ezért én is azt tudom mondani, hogy igen, szerintem lehet ilyen.
A barátommal egy éve vagyok együtt, de már előtte is ismertük egymást. Nagyon közel érzem magamhoz, egy napig nem bírom ki nélküle. Nem csak a szerelmem, hanem jó barátom is egyben. Mindent megosztok vele, örömöm, bánatom. Természetesen a jövőmet is vele képzelem el. Házasság, gyerekek. Nem mondom, hogy nem voltak nehéz időszakaink, mert voltak. Nem megcsalás terén, mert ebben a kérdésben mindketten egyet értünk: egyszerűen megbocsájthatatlan. Nekem természetes, hogy vele vagyok, másra szinte ránézni sem akarok. Ebből eredően tehát sem csók, ölelés, simogatás nem fér bele másik személy részéről. Biztosan nem tudnék utána tükörbe nézni, és nem is vágyom másra, csak őrá. A szerelem mellett tisztelem is őt, mint embert. Nehéz az iránta való érzéseimet szavakba önteni...De abban biztos vagyok, hogy ha rajtunk múlik, még sokáig együtt leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!