Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a szerelem?
Lehet,hogy ez egy nagyon idióta kérdés,de kíváncsi vagyok rá,mert nekem még nem volt benne részem.Én azt gondolom a párkapcsolatokról,hogy az emberek többnyire csak azért jönnek össze egymással,hogy legyen mellettük valaki,tök mindegy,hogy ki,csak ne legyenek egyedül és hogy ne cikizzék őket,hogy már x évesek és még mindig nincs senkijük.Legalábbis eddig az esetek többségében én ezt láttam,amikor mélyebben a dolgok mögé néztem.Nagyon ritka az,hogy 2 ember megbecsüli egymást egy kapcsolatban,szerintem.És végül is lehet,hogy csak a szaporodási ösztön hajtja az embereket és ez csak duma,hogy milyen fontos nekik a párjuk.Mert 2 napra rá már csalják egymást és hazudnak.Az ember tényleg egy állat.Persze,szeretném,ha nem így lenne.(Remélem,hogy csak én vagyok idióta környezetben.)
Könyörgök,cáfoljon meg valaki!!!
"sokan vannak körülöttem,akik csak azért maradtan együtt,hogy ne legyenek egyedül."
Az is valami, nem? Lehet, hogy valaki őszintén preferálja az együttlétet az egyedülléttel szemben. Aki bérlakásban lakik, annak a lakbér és rezsi megosztása meg külön jól jön.
"Az egyik ki akarja használni a másikat"
Szerintem a "kihasznál" egy dedós kifejezés. Van két fél, mindketten adnak a másiknak valamit, ez egy csereügylet, amibe egyiket sem kényszerítették bele, hanem szabadon választották. Mi az, hogy kihasznál? Ugyan már.
20:22 Az lehet,hogy őszinte döntés meg hogy sok minden hozzájárulhat(lakás stb),az is más kérdés,hogy az nem szerelem,és az is,hogy az ő dolguk.Bár én akkor sem tudom megérteni őket,de unalmas lenne az élet,ha mindenki egyforma lenne.
Az emberek pedig sokszor kihasználják egymást,ki ki a maga hülye kis indokával.Ha valaki átveri a másikat,az nem közös döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!