Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem Őt össze ha egyszer meghalok érte? (18/f) Annyira szeretem!
Figyelt kérdés
Előre szólok hosszú lesz, de el kell olvasnotok hogy átlássátok a helyzetemet :)
Szóval teszem azt én vagyok az ego palánta , sajnálom ,hogy ilyen nagyképű gyökér vagyok, igazából ezzel leplezem gyerekkori sérelmeimet amit nem tudok feldolgozni. De hát igen most annyira szerelmes lettem ,nem tudok mit csinálni életembe 2x voltam szerelmes az első 6 évig tartott az nem jött össze (mert általánosba volt és még kissrác voltam) ami nagyon mély sérelmeket hagyott bennem , nagyon fájt ,hogy tudtam , soha nem jön össze. Hát nem is tudtam azóta normális kapcsolatot kialakítani. Azóta fordult a kocka de hát már nem érdekel :D És most úgy érzem eljött az én időm , Ő az akit nem szalaszthatok el!!!
2012. jan. 13. 20:42
11/12 anonim válasza:
Ha szép lány ahogy irtad, biztos több fiúnak is tetszik, szóval szerintem gyorsan csinálj valamit, még nem lesz késő:)Próbálj beszélj vele, mit vesztesz vele?Semmit sem:)
12/12 anonim válasza:
Ha csak a buszon látod akkor próbálj szembekerülni vele és próbálj vele szemezni vagyis flörtölni na. Ha veszi az adást akkor legközelebb mondjuk köszönj rá v amikor szállsz le mosolyogj és mondd h "szia". Ha ez megvan akkor próbálj vele beszélgetést kezdeményezni úgyis látod h veszi-e a lapot. A lényeg maradj magabiztos mert a csajoknak nem jönnek be a tutyimutyi pasik. Te irányíts! Ha már odamentél hozzá és megszólítottad úgyis jön magától. Azért nem árt előre érdeklődni hogy foglalt-e. SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!