Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál ezért?
Régóta járok egy csajjal, két éve.
Ő 15L én 17 F.
Totál az idegeimre megy egy ideje, teljesen megfojt.
Először tetszett, hogy bármikor ott alhatok, meg megy a szex, és az anyja is bír.
De már állandóan a nyakamon lóg!
Az anyja úgy csimpaszkodik rám, már többször az az érzésem volt, hogy szerelmes belém, és akar valamit. (És öreg meg ronda, és kövér. Szóval én nem.)
Nem vagyok családtag, egyszerűen járok egy csajjal. De még élni akarok.
Most van egy kis szex, meg minden, de már nem szeretem, csak mondom, különben nem hagy békét.
Egyfolytában publicsex-el a facebookon is, hogy szeret, imád, hiányzom. Anyja fizeti a családi csomagot, ingyen hív, és van, hogy egy órán át pofá.zik. Naponta ezerszer hív, minden hülyeséggel, és ott liheg, hogy szeret, imád, hiányzom.
Ezt a három szót hallom egész nap.
Facebook-on az én tesóimmal, anyámmal, meg velem vannak kint a képei, mintha mi lennénk egy család.
Már elegem van, de nem tudom, hogy rakjam ki.
Tiszta nem normális a csaj.
"Csak" ezért szakítanátok?
Hogyan?
11/13: sajnos van ilyen.
Kérdező: mi lenne, ha helyettünk a lánynak mondanád el, hogy vegyen kicsit vissza, mert zavar téged a nyomulása? Ha nem változik a helyzet, lépj le.
Kamu. Habár sajnos nagyon sok ilyen degenerált kis p.cs van. Most szerinted itt fogsz normális választ kapni, ahelyett, hogy kinyitnád a pofád és elmondanád neki, hogy mi a bajod. Látszik, hogy kis takony vagy még. Azért meg külön gratula, hogy 15 évesen összeszedtél egy 13 éves kislányt.
Bele se merek gondolni, hogy 20 év múlva az ilyenek lesznek a világ vezetői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!