Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit tehettem volna....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tehettem volna. Hibás vagyok?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki eddig tartott a kapcsolatunk (2 év). Mindig is voltak problémáink. Nem szeretett velem járni sehova, inkább a haverokkal! Üvöltözött is nem egyszer. Volt hogy egyszerűen nem volt kedve hozzám...stb. Szal már nem éreztem azt amit az elején, a szülei is folyton panaszkodtak rá, soha semmi nem volt elég jó neki..

A hétvégén berúgott egy rendezvényen, apumék szóltak rá, hogy hogy fog így vezetni. Aztán mégis beült a kocsiba, és meg is lett a baj, totálkár.Nem tudom mit tehettem volna, mert mondta hogy pofonvág ha nem engedem elmenni.

Most pedig tönkrement a kapcsolatunk! Az én szüleim hibáztatják hogy ők szóltak hogy ne igyon! Az ő szülei pedig az én szüleimet hibáztatják, hogy miért hagyták autóba ülni... Teljesen kivagyok...

2009. máj. 25. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el.

Am fiú vagy vagy lány?

2009. máj. 25. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor leszel hibás, ha nem rúgod ki az életedből, MOST AZONNAL!
2009. máj. 25. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond, jobb is egy ilyen tahótól megszabadulni!

A totálkárról meg annyit, hogy a fiú a hibás, mivel gondolom apud nem volt/lett felhatalmazva rá hogy befolyásolja... tehát ez csak az ő hibája! Tedd magad túl rajta!

Regards, Andrew.

2009. máj. 25. 19:58
 4/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok...19 éves, ő 23.
2009. máj. 25. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

NE EMÉZD MAGAD EGY 23 ÉVES FELNÖTNEK LEHETETT VOLNA ANNYI ESZE HOGY NEM ÜL VOLÁNMŐGÉ

SE TE SE A SZÜLEID NEM HIBÁSSAK SÖTT .... AZ Ő SZÜLEI SEM HIBÁSSAK

EGYEDÜL AZ ÖNFEJÜ (BARÁTOD A HIBÁS !!)

2009. máj. 25. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Már régesrég szakítani kellett volna. Egy ilyen sráccal semmi perspektívája nincs a kapcsolatnak.
2009. máj. 25. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy hibás. Miért lennél? De ne búslakodj ezért a kapcsolatért.
2009. máj. 25. 22:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Igyekszem túltenni magam...de azért a két évet, meg a jó emlékeket nehéz "elfejelteni".
2009. máj. 26. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!