Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A sztori alapján tényleg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sztori alapján tényleg az vagyok aminek elmondott? Miért tette ezt?

Figyelt kérdés

Van egy srác akibe nagyon szerelmes voltam de csak rohantam utána miközben hitegetett h fontos vagyok neki. Sok éve zajlott a dolog és többször lezártuk de vagy ő vagy én de megkerestük 1mást. Aztán lett egy barátom de ez a srác megint megkeresett én meg elhagytam őt a srác miatt. 1x találkoztunk és akkor volt szex és én mindent megtettem amit csak kért hogy bebizonyítsam h mennyire jó vagyok. utána ment tovább a hitegetés, meguntam és lekoptattam. Késöbb visszamentem a barátomhoz akinek nem tettem már meg annyi mindent az ágyban. Aztán ez a srác felhivta a barátomat és elárulta neki az összes "kulisszatitkot" és elmondott engem mindenféle ribinek pedig nagyon szerettem őt é tényleg évek óta ismertem csak nagyon keveset találkoztunk. Azóta a barátom ezt nem tudta kiheverni és nagyon rossz lett a kapcsolatunk, de nem engedi h felhivjam azt a srácot és megkérdezzem tőle h ezt miért csinálta vagy mi volt a célja ezzel.

Ja és bocsi a hosszú szövegért!

2009. máj. 25. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az a szemét játszott az érzelmeiddel... nem vagy az aminek elmondott!
2009. máj. 25. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek!!És fáj neki,hogy elküldted...nem szórakozhat tovább,mrt van barátod,aki megbecsül!!
2009. máj. 25. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a barátodat ...

Én a helyében vissza sem fogadtalak volna ....

Elv hogy ha elhagynak akkor nem ért annyit az a csaj hogy vele legyek és többet nem vagyok kiváncsi rá ...

És igen, én egy kicsit ribinek tartalak... de még mindig jobb mint azok a csajok akik minden héten más sráccal fekszenek le

2009. máj. 25. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ő szemét volt, te pedig nagyonnagyon naív....ez a két tulajdonság pedig sosem jó ha találkozik 2 ember személyében...talán tanulsz belőle.
2009. máj. 25. 19:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2009. máj. 25. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!