Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szájszag? Nálatok ez nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájszag? Nálatok ez nem zavar? Vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés

Szval elég tapasztalatlan vagyok.tegyük fel járok suliba most és összejönnék 1 csajjal.reggel ugye mosok fogat szval nem büdös a szám.de ha eszek pl 1 kakaós csigát és pont jön velem szembe és adna szájrapuszit vagy csókot az azért nem finom o_O.Rágót utána ennék de ha pont akkor jönne oda kaja után..Nálatok ez hogy megy? Tapasztalatlan vagyok ..Ez is csak egy felvetés nem vagyok benne..

15/F

2012. jan. 12. 23:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
isteneem xD
2012. jan. 13. 15:56
 12/17 anonim ***** válasza:
nemtudom most mit csodálkoztok, tapasztalatból momdom, hogyha mindketten hagymát esztek, az úgy ok :D na persze nem az a legjobb :D amúgy próbáld ki, hogy csokievés közben csókolóztok, az ám ez édes csók :D
2012. jan. 13. 16:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy érdekes esetem. Egy rég nem látott ismerősöm tért haza. Áthívott hozzájuk dumálgatni, mondta, hogy van egy érdekes pálinkakülönlegessége, kóstoljuk meg. Na ez paprikapálinka volt. megittunk egy töltetet. Piszkosul csípett. Szívtam rá a levegőt rendesen. A második már nem volt annyira durva. A negyediknél bepróbáltuk az ajjáról az egész paprikákat. Paprika a szájban, összerágtuk, aztán a pálinkával leöblítettük. Épp hogy leraktuk a poharat, hívott a barátnőm (ex). Mivel a srác 3 házzal arrébb lakik ezért hamar oda is ért hozzánk. Bejön, üdvözli a barátomat, aztán megcsókolt. Egyből bekönnyezett. Szegény nem volt oda a csípős dolgokért, ez meg pokoli erős volt. :D

tudom nem a témához kapcsolódik, de bocs az offért...

2012. jan. 13. 20:49
 14/17 szamóca.. ***** válasza:

:D az se rossz.

ám a pálinka valóban büdös (bár paprikapálinkához még nem volt szerencsém)... de a kakaóscsiga... nem tudom ezután üldözési mániám lesz és egy zsömle után és a szájszagom fogom szagolgatni

2012. jan. 13. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:

???

Miért lesz "üldözési mániád"?

Engem még a hagyma sem taszít vissza, szóval ha a barátnőm lennél (szamóca) akkor simán lesmárolnálak hagymával a szádban is. Szerintem a "kaja féle" dolgok egyáltalán nem visszataszítóak (bár ezzel lehet csak én vagyok így). Egy exem se panaszkodott a szájszagom miatt. Pedig volt már olyan, hogy kellemetlennek tartottam a szájszagom egy bizonyos kaja után, de az adott lányt ez nem zavarta. Szerintem aki ad a szájhigiéniára, annak nem kellemetlen a lehellete.

2012. jan. 14. 02:58
 16/17 szamóca.. ***** válasza:

:D egy párkapcsolatban azért más, ott több mindent elnézünk a partnerünknek... meg kevésbé is tűnik fel.

én elgalábbis úgy vagyok vele, hogy az első randik alkalmával kis nyomozóként keresem a hibát a másikban, olyankor mindent észreveszek és minden baj. de ha valakit szeretek tehénfost is reggelizhetett nekem akkor is tetszeni fog...

de persze ez az egész csak ilyen példaszinten él, még sosem jutott eszembe hogy ilyen semleges kajáktól lennék büdös.

2012. jan. 14. 08:23
 17/17 anonim válasza:
pedig a zsemlétől és más péksüteményektől simán lehet szájszaga valakinek. mert a szénhidrát felbomlik még a szájban és attól könnyen lehet büdös.
2012. aug. 16. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!