Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt alszotok a párotokkal titeket nem zavar a reggeli szájszag?
Ép ma volt, hogy párom azt mondta, k..va büdös a szám, rohadt szaga van! :) Mondtam neki, neked is jó reggelt!
Ez természetes jelenség, mindenkinek büdi, de reggel felébredés után egy kiadás fogmosás vagy szájvíz sokat segít!
:D:D:D Bocsi, de az utolsón hatalmasat röhögtem :D:D
Egyébként készíts oda rágót, vagy szájvizes öblögetés, de én azt inkább fogmosás után ajánlom, és lehetőleg antiszeptikus szájvízzel. Ha este fogmosás után antiszeptikus szájvízzel öblögetsz akkor elpusztítja a baktériumokat és gátolja a plakk képződését :)
"Neked is jó reggelt" :DDDDDDDDDDDD
Én csokit szoktam az ágy mellett tartani, mert általában akkor büdös a szám, ha még nem ettem semmit, vagy ha éhes vagyok.
Reggel amúgyis kívánom az édeset, szóval a napot egy kocka csokival szoktam indítani :) Utána csokiszagom van és édesek a csókjaim...
A rágó átmenetileg jó, ha nagyon nem bírjátok ki, de a fogmosás+valami kaja a legjobb módszer.
Én amúgy nem bírom, hogy ha felébredek és már belemásznak a számba :D
Az előző párommal rettentően zavart és nem is tudtam még nagyon szájra puszit se adni neki olyankor.
A mostani kapcsolatomban valamiért ez nem is kérdés hogy reggel, ébredés után megcsókol. Egyikünket se zavarja, és mindkettőnk napja jobban indul, ha csókkal kezdjük. Nekem nagyon illúzió romboló lenne, ha bekapna egy rágót, vagy gyorsan elmennénk fogat mosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!