Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, lehetne szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, lehetne szeretni ilyen állapotban? (mini-regény)

Figyelt kérdés

Párkapcsolati szeretetre (szerelemre) gondolok az adott esetben.

Eléggé problémás volt az eddigi életem, és ebből adódóan a személyiségem is az. Kezdjük ott, hogy nem igazán van családom, nem tudom milyen egy normális karácsony vagy ilyesmi. Iskolában folyton kiközösítettek, bántottak, mert egyszerűen nem tudtam olyan lenni mint a többi fiú (pl. nem mentem el velük kocsmázni mikor hívtak, nem cigiztem, most lényegtelen, hogy ez helyes vagy nem, így alakult). Ezen tényezőknek köszönhetően nagyon "fura" vagyok. Nincsenek barátaim sem pedig haverjaim. Utóbbit nem bánom mert nincs szükségem felszínes kapcsolatokra, előbbiekről pedig eddig mindig kiderült, hogy nem igazi barátok vagy csak eltávolodtunk egymástól. Tanulmányaim félbeszakadtak egy nagy csalódás következtében. Nincsenek céljaim, fogalmam sincs hogyan tovább. Nem szabadott volna leszrnom a sulit, elismerem. Sok csalódásom volt lányok terén is. Valamiért mindig csak ezeket a szavakat kapom, hogy több ilyen pasi kéne, meg tökéletes társ lehetnék, de tetteikben az nyilvánul meg, hogy egy lábtörlő többet ér nálam. Úgy vagyok a párkapcsolatokkal, hogy csak olyasvalakivel járnék akivel kölcsönösen szeretjük egymást. Ehhez viszont szükséges a bizalom, törődés, összhang meg vonzalom stb, szóval nem egyszerű a képlet. Ha valaki érdekelne akkor én kiállnék mellette mindenféle problémájában, bajban, de nem tudom, hogy jelen állapotomban én ezt elvárhatom-e fordítva. Nem tudom, hogy elvárhatnám-e valakitől a szeretetet úgy, hogy tulajdonképpen semmit sem tudok felmutatni 21 éves létemre. Nincs munkám, kocsim, nincsenek normális emberi kapcsolataim, jóképű sem vagyok. Pedig fordított esetben nem érdekelne, hogy egy lány ilyen... csak magammal szemben nem tudom elfogadni. Pl. nem hiszem, hogy bármilyen valamirevaló lány elfogadná, hogy mellettem a program nem bulizás meg haverokkal flangálás lenne, hanem egy séta vagy filmnézés kettesben. Nagyon hiányzik egy barátnő, de nem tudom, hogy így miért kellenék bárkinek is. Mi lenne a logika amögött, ha egy lány engem akarna.

2012. jan. 12. 19:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyban segítene, ha valaki értékelne, és így rámutatna bizonyos értékeimre. Nem akarnám, hogy bárki is alárendelje magát nekem vagy ilyenek, én elfogadnám, ha a barátnőm eljárna a barátaival vagy ilyesmi, szóval nem akarnám kisajátítani, nem akarnám őt birtokolni.
2012. jan. 18. 17:13
 12/13 anonim ***** válasza:

"Pl. nem hiszem, hogy bármilyen valamirevaló lány elfogadná, hogy mellettem a program nem bulizás meg haverokkal flangálás lenne, hanem egy séta vagy filmnézés kettesben."

De jó lenne ha a barátom is így gondolná,mert a 2év alatt ilyen kb egyszer volt..:(

2012. jan. 18. 17:32
 13/13 anonim ***** válasza:

az írásod alapján nagyon sok jó tulajdonságod lehet:)sztem biztos lenne olyan lány akinek kellenél és nem csak lábtörlőként használna. és ahogy írtad tényleg jó, hogy vannak még ilyen fiúk akikkel lehet "kezdeni" is valamit. csak olyan lányt kell találnod aki mondjuk hasonló és mondjuk nem arra megy h milyen kocsi van alattad, vagy milyen házad van. de szerintem ez már megy magától, mivel az ilyen lány szóba sem áll olyan fiúval akinek mondjuk ezek nincsenek meg.

Esetleg egy kicsit jobban kéne bíznod magadban, és jobban rád figyelnének. vagy csak egyszerűen ne értékeld le ennyire magad, hiszen nagyon sok emberrel ellentétben legalább BENNED van sok jó ami mondjuk más olyanban nincs akinek háza, kocsija meg mindene van. ezt tartsd szem előtt.

2012. jan. 18. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!