Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? (további lent. Lesz egy kisebb regény :$)
Első: Hát.. megöleli meg minden, de nem úgy ahogyan mint eddig. Talán kicsit lemondott róla, vagy nem tudom..
Második: Én próbálok nem menni utána, de ez egyre nehezebb.. =/
Harmadik: Hiába.. ez most már csak egyre rosszabb.. egyszerűen nem tudom mit tegyek. Kihasználni azért nem használ ki, csak érzelmileg, de úgy nagyon.
(Köszönöm mindenkinek az értelmes válaszokat!!!)
2 verzió van:
1) A másik csaj pattintotta, mert van barátja és akkor gondolta jó leszel te is...
2) Rájött, hogy mégis inkább veled kéne foglalkoznia.
Majd rájössz magadtól is, hogy melyik.
Szerintem maga a srác se tud dönteni. Mert jó neki veled, de fél, hogy tovább akarsz lépni. Csatlakozom az előttem szólókhoz, ne lépj, mert csak megalázod magad. Ha ez több, akkor ki fog derülni. Hiszen te nyitott vagy felé. Ha ő is elérkezettnek látja az időt, akkor lépni fog.
A másik pedig, hogy sajnos ez majdnem egyértelmű érzelmi kihasználás. Ez fakadhat a döntésképtelenségéből is, a határozatlanságából is. Vagy ha 1000 %-ra meg tudja mondani, hogy sose fog veled összejönni, akkor szimplán bunkóság. A bökkenő az, hogy ha rákérdezel elveszítheted még a lehetőségét is annak, hogy összejöjjetek.
És az se biztos, hogy a barátnődnek igazat mondott, mert tudja, hogy jóban vagytok, és úgyis tovább mondja neked.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!