Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha 20 évesen már feleségre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 20 évesen már feleségre vágyom?

Figyelt kérdés
Annyi hogy ez leghamarabb is 4-5 év mivel a suli is maga 3,5ev
2012. jan. 12. 09:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak gondolj bele abba, hogy ha feleségül veleszel valakit és még gyere is lesz, akkor el kell tartanod őket, ami nem olcsó mulattság 3 (akár később 4)embert etetni, ruháztatni stb. És még enm is beszéltünk arról, hogy lakni is kell alajhol, optimális esetben elköltözöl otthonról, akkor fizetni kell a lakás/ház fenntartását, (villany,gáz, kp-i fűtés ha úgy van, felújjítás, berendezési tárgyak) Lesz elegendő pénzed ezekre?
2012. jan. 12. 13:19
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Aztán majd jön a hiszti, hogy nem élted ki magad, meg hogy szar az egész kapcsolat és a szex és elválsz 25 évesen. Rosszabb esetben már gyerek is lesz.
2012. jan. 12. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:

én is szoktam néha hogy vajon milyen apa leszek meg ilyenek:D Sztem tök izgalmas lenne előreutazni a jövőben xd

F18

2012. jan. 12. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Neked sem volt még csajod az is biztos!
2012. jan. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!