Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel tökéletes lenne a kapcsolatunk-közös célok stb. ha kívánná velem a szexet.15 év házasság után normális, hogy nem kívánja a feleségét?
Az utolsó bejegyzést olvasva én arra gondolok lehet hogy van valami szervi problémája és szégyelli elmondani...
Bár 15 év házasság után szerintem nincsenek efféle titkok..
Ugyanezt éltem meg én is. Se szervi probléma, se megcsalás - egyszerűen csak nem kívánta. Próbáltunk beszélni róla, de a válasz hasonló: majd megoldom valahogy. Évekig vártam. Hiába. Aztán jött egy zűrös időszak az életünkben, amikor már bejátszott a harmadik (részéről), és utána próbáltuk helyrehozni a kapcsolatunkat, aminek persze része volt a szexuális élet rendbehozatala is - de csak erőltetett "reszelés" lett belőle, nem élveztük egyáltalán. (Potenciagondja nem volt.) Hónapokig ment ez a kísérletezés, de a végére már nekem is elment a kedvem az egésztől.
Ennek már lassan egy éve. Nemrég jutottam el oda, hogy elfogadjam a helyzetet. Jelenleg nyitott házasságban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!