Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit éreztek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit éreztek, ha sétáltok a pasitokkal és jön egy bombázó és nagyon megnézi őt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
a barátnőm mindig megdorgál miatta, hogy nem sül ki a szemem, nem szégyelled magad stb szövegekkel. ekkor mindig elmagyarázom neki, hogy őt szeretem, nincs oka rosszra gondolni.
2012. jan. 11. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy hadd nézelődjön.

Az állatkertben is megnézi a keselyűt, mégsem akarja ágyba vinni.

2012. jan. 11. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem bámul más nőket, mikor vele vagyok. Max. én mutogatom neki őket, ha "megtetszik" valaki :D

Ha meg egy jó nő bámulja meg Őt, természetesen büszke vagyok, hogy Ő az enyém ;)

2012. jan. 11. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
azért az pofátlanság,ha majd kiesik a szeme. legalább ha veled van akkor ne csinálja már. úristen.-.-'
2012. jan. 11. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

semmit, már kinőttem ebből a fajta "féltékenységből".

nézem én is vele együtt a csajt/a nőt :D

2012. jan. 11. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Semmit. Megnézem én is a csajt, és összevetem magammal, hogy miben kéne változnom, hogy én is olyan dögös legyek? :D

De nálunk ez nem téma, ő nézi a csajokat, én a pasikat. Szerintem kettőnk közül őt jobban zavarja a dolog, de azt is lesz.rom, ő is nézelődik, abban meg nincs semmi.

"Hűséget fogadtam, nem vakságot". És ehhez tartom magam.

20L

2012. jan. 11. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
olyan a kérdés mintha arra gondolnál h a csaj nézi meg a pasidat.
2012. jan. 11. 22:09
 8/11 anonim válasza:
Hát az egy dolog,hogy megnézi,de ha még részletezi is neked,hogy milyen jó a csöcse és a segge az már szerintem bunkóság!
2012. jan. 16. 15:41
 9/11 anonim válasza:
Szive, szerint kitépném a szemét de nem tudok vele mit tenni:(
2012. jan. 16. 19:27
 10/11 anonim válasza:
Már ez a pár komment is gyönyörűen tükrözi a két végletet, hogy vannak kedves aranyos értelmes lányok, meg ostoba sötét rinyák...
2012. jan. 18. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!