Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan viselkednétek a továbbiakban a pasitokkal?
Facebookon beszélgettünk és irja nekem,hogy neki már elege van a kapcsolatunkból meg ilyenek. Próbáltam vele megbeszélni meg minden és azt mondja hogy akkor sem kellek neki,mert már teljesen kikészítem. Erre irom,hogy oké,ha te ennyit nem birsz elviselni tőlem,akkor legyen vége,és rögtön átállitottam facebookon,hogy egyedülálló vagyok(közbe irta,hogy hiányozni fogsz,mondtam hogy ő is nekem). Mindenki ir,hogy mi lett,meg hogy majd megbeszéljük meg ilyenek mert mi már több mint egy és fél éve járunk és mindeki tudja,hogy jól megvagyunk. Ekkor megint ir,hogy nézd meg az állapotodat,megnézem és látom hogy én meg a pasim házasok vagyunk(feljött a profilomra és átállitotta), kérdem én hogy mit jelentsen ez? Az a válasz jött,hogy csak szivattalak,nyugodj meg..meguntam,hogy csak kapcsolatban vagyunk facebookon.
Bocsánat,hogy ha kicsit zavaros a történet.. :S
hát ez vicc akart lenni, de szarul sikerült...
állj elé, kérdezd meg h mi volt ez, és ha látod rajta h hazudik v vmi, akk dobd ki a pics.ába..
"Facebookon beszélgettünk és irja nekem,hogy neki már elege van a kapcsolatunkból meg ilyenek."
elég volt ideáig elolvasni hogy rájöjjek, ez megint tinik műproblémája
Na holnap meg ha olyan kedve lesz beállíthatja facebookon,hogy születendő gyermek neve(mert igen ilyen is van már).
Milyen szép is a sok internetes kapcsolat,aminek semmi köze sincs a valósághoz.
nem tudhassátok, hanem tudhatjátok. és nem az a lényeg, hogy nem tudjuk miről beszéltek, hanem hogy szánalmas EZ a szituáció, esemény, amit leírtál.
hogy én mit tennék? meghagynám magának ezt a gyökeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!