Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan viselkednétek a továbbiakban a pasitokkal?

Figyelt kérdés

Facebookon beszélgettünk és irja nekem,hogy neki már elege van a kapcsolatunkból meg ilyenek. Próbáltam vele megbeszélni meg minden és azt mondja hogy akkor sem kellek neki,mert már teljesen kikészítem. Erre irom,hogy oké,ha te ennyit nem birsz elviselni tőlem,akkor legyen vége,és rögtön átállitottam facebookon,hogy egyedülálló vagyok(közbe irta,hogy hiányozni fogsz,mondtam hogy ő is nekem). Mindenki ir,hogy mi lett,meg hogy majd megbeszéljük meg ilyenek mert mi már több mint egy és fél éve járunk és mindeki tudja,hogy jól megvagyunk. Ekkor megint ir,hogy nézd meg az állapotodat,megnézem és látom hogy én meg a pasim házasok vagyunk(feljött a profilomra és átállitotta), kérdem én hogy mit jelentsen ez? Az a válasz jött,hogy csak szivattalak,nyugodj meg..meguntam,hogy csak kapcsolatban vagyunk facebookon.

Bocsánat,hogy ha kicsit zavaros a történet.. :S

2011. dec. 21. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
gyerekek vagytok
2011. dec. 21. 17:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben törölném a facebook profilomat. Élj a való életben és a pasiddal ne cseten beszélgess.
2011. dec. 21. 17:21
 3/13 anonim ***** válasza:

hát ez vicc akart lenni, de szarul sikerült...

állj elé, kérdezd meg h mi volt ez, és ha látod rajta h hazudik v vmi, akk dobd ki a pics.ába..

2011. dec. 21. 17:22
 4/13 anonim ***** válasza:
szánalom ez a facebook élet! nincs olyan lehetőség, hogy mit tennék, mert biztos nem szarakodnék ilyenekkel a fészen. meg a pasim se lenne olyan, aki igen. -.-'
2011. dec. 21. 17:23
 5/13 anonim ***** válasza:

"Facebookon beszélgettünk és irja nekem,hogy neki már elege van a kapcsolatunkból meg ilyenek."

elég volt ideáig elolvasni hogy rájöjjek, ez megint tinik műproblémája

6/13 A kérdező kommentje:
Ez a beszélgetés este 11kor zajlott.. Amúgy mindig élőben beszélünk,kivéve,ha én későn érek haza suliból és kell tanulnom.
 7/13 A kérdező kommentje:
A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad és a többieknek köszönöm,hogy irtak
2011. dec. 21. 17:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Na holnap meg ha olyan kedve lesz beállíthatja facebookon,hogy születendő gyermek neve(mert igen ilyen is van már).

Milyen szép is a sok internetes kapcsolat,aminek semmi köze sincs a valósághoz.

2011. dec. 21. 17:28
 9/13 anonim ***** válasza:

nem tudhassátok, hanem tudhatjátok. és nem az a lényeg, hogy nem tudjuk miről beszéltek, hanem hogy szánalmas EZ a szituáció, esemény, amit leírtál.

hogy én mit tennék? meghagynám magának ezt a gyökeret

10/13 A kérdező kommentje:
Hát igen..nem tudhatjátok.. -.-
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!