Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kutatás szerint boldogabba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kutatás szerint boldogabbak azok a kapcsolatok, ahol a férfi kevésbé vonzó, mint a nő. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A kísérletben rakás random párral beszélgettek, vizsgálták a viselkedésüket. Azt tapasztalták, hogy az olyan kapcsolatban, ahol a férfi vonzóbb, mint a nő, ott a nő elhanyagolva érzi magát, a férfi kevésbé törődik vele, és egyikük sem igazán boldog a kapcsolatban. Míg ahol a nő volt a vonzóbb, ott sokkal nagyobb volt a harmónia, itt a nők teljesen elégedettek voltak a parnerük odaadásával, viselkedésével (nyilván mert a csúnyább férfi iszonyat hálás, hogy szép nője lehet).

Mi a véleményetek a témáról?

2012. jan. 11. 19:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Áháá, köszi. :)

#9 voltam.

2012. jan. 11. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez alapvetően szar kutatás volt, mert a szar eseteket vizsgálták, amikor az egyik fél vonzóbb a másiknál. Én magamat nem mondanám 7-esnél jobb pasinak külsőleg. A szintet nem igazán akarom lejjebb adni, de egyszer megismerkedtem egy 10-es csajjal fb-n, és amikor taliztunk, eszméletlenül rosszul éreztem magam vele, frusztrált nagyon, hogy "vonzóbb" mint én. Azon vagyok, hogy egy hozzám hasonlóan vonzó, 7-es csajt találjak és akkor lesz a legharmónikusabb. 21/F
2012. jan. 11. 19:52
 13/14 anonim ***** válasza:

bizonyos mértékig egyet értek vele. az egy dolog, hogy alapvetően erős általánosítás, mert hát minden ember más, így x alapján y-ra általánosítani nem lehet, inkább jósolni.

ugyanakkor azt gondolom, hogy aki sok csatát veszített az többet nem akar, így mindent bele fog adni. míg aki mindent megnyert az nem tudja milyen érzés veszíteni.

akit sokszor visszautasítottak, kihasználtak, megbántottak az talán jobban becsüli azt aki egyenlőként bánik vele, törődik és kedves vele, esetleg szereti is.

de azért eléggé degradáló ez a megállapítás, hogy a "a csúnyább férfi iszonyat hálás, hogy szép nője lehet"

24f

2012. jan. 11. 19:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem szántam degradálónak, bocs ha így hangzott
2012. jan. 11. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!