Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan pasival aki nagyon rendes de bekattant a magánytól és a sok fűtől és most gyógyszerekkel kezelik? Állítólag már kezdi magát összeszedni, de nemtom :/ tapasztalatok? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 18:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
azóta nyilván nem csinál ilyeneket
2012. jan. 11. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt érzelmi nyomi pasim az apja verte és ne reménykedj aki érzelmi nyomorék az az is marad.
2012. jan. 11. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Bírom ezeket az előítéleteket.. Nem ismeri egyikőtök se, talán csak a kérdező. Itt szidjátok a drogosokat.. az alkohol és a gyógyszer is drog. Különben sem tudhatjátok min mehetett keresztül. Kicsit gondolkozzatok el, mielőtt hülyeségeket irkáltok..
2012. jan. 11. 19:06
 14/18 anonim válasza:
100%

Az érzelmi nyomorékok is képesek gyógyulni.

Neked meg el kell döntened, hogy mellette akarsz-e állni a gyógyulásban?

De vigyázz, mert ha még beteg, nem önmaga... ha "érzelmileg bevonódsz", belé szeretsz, nem tudsz vele tárgyilagos maradni és segíteni neki.

Viszont esélyes, hogy ő magával ránt, s egy örvénybe kerültök, amiből aztán nehéz kitörni.

Segíts neki meggyógyulni, de tudd: Teréz anyának is megvoltak a korlátai.

Tudd kijelölni a határaidat. Mennyi időt, életerőt tudsz belé fektetni anélkül, hogy a rovásodra menne a dolog.

Határozottnak, erősnek kell lenned, nem gyengülhetsz el.

Amikor ő is eléggé megerősödött, akkor engedheted el magad mellette. Addig csak óvatosan.

2012. jan. 11. 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:

A kerdes az hogy a el tudsz elkepzelni egy kellemes nyari edlutant ugy hogy egyutt fuveztek, majd otthon kessel kerget? Ezek nem mulnak el es a "gyogyszer" sem nagyon segit, max atmenetileg.

En nem allnek meg csak szoba sem vele, azert mert jellemgyenge es en nem szeretnek raaldozni az eletembol 5-10 evet hogy visszahozzam.

2012. jan. 12. 06:55
 16/18 anonim válasza:
100%
mindenféle képpen add meg az esélyt neki,sikerülni fog. sok sok türelem,a szeretet mindent legyőz,én 20 év szívás után ébredtem fel,és most boldog és kiegyensújozott vagyok. ha ezt az időt vedeléssel töltöttem volna,már nem élnék. ne törődj a sok ostoba észosztóval. sok szerencsét!!!!
2012. jan. 12. 12:15
 17/18 Lifeishard ***** válasza:
Ha valaki füvezik, nem kerget késsel másokat. Ha ilyet csinált, ott a fű a legkevesebb probléma.
2012. jan. 12. 22:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Na mi lett?

(Egyébként én azok táborát erősítem, akik szerint igenis van remény.)

2013. ápr. 19. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!