Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én lennék a hibás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én lennék a hibás? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőmmel mostanában sokat vitázunk és a végén mindig az jön ki, hogy én vagyok a hibás, pedig nem csinálok semmit, itt egy példa, ami miatt jelenleg vita van: A barátnőmnek szinte minden este küldök sms-t, ha kér valamit (apróságot) megveszem neki, elviszem moziba, puszilgatom, jól bánok vele és mindig megkérdezem nincs-e semmi baj, meg elmondhatja nekem.. de én nem kapok SEMMIT! nem kapok sms-t (egyszer megkérdeztem miért és azt mondta, hogy drága! és akkor megint én voltam a hibás, hogy nem értem meg), nem kapok tőle semmit, csak a hibáztatást mindenért és nem képes felfogni, hogy nekem is vannak igényeim, szerintem alapvető dolog az, hogy viszonozza azt, amit kap. :/

Egyszer nagyon megbántott, másnap látta, hogy rossz a kedvem, megkérdezte miért és én elmondtam neki, hogy megbántott, na az nap is ment a vita, hogy hogyan lehet nekem rossz, mikor az tegnap történt o.O (bezzeg mikor én 1 héten át minden nap pesztráltam, mert valamivel megbántottam mérgembe)

Miért ilyen? Az elején normális volt, arra gondoltam ,hogy nem kellett volna ilyen kedvesnek lennem, meg megengedni mindent, de hát én úgy gondoltam ,hogy ez az alapvető, hogy kedvébe próbálok járni. :/

2012. jan. 11. 09:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ma beszélek vele és remélem sikerül megegyeznünk! ^^
2012. jan. 11. 11:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem üljetek le és beszéljétek meg. Nyilván nem azért adsz, mert viszonzást vár, de ha nem törődik veled, hogy te hogy érzed magad ebben a kapcsolatban, az nagyon nagy baj és rámehet a kapcsolatotok.
2012. jan. 11. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Hu, volt egy haverom aki pont igy volt a lánnyal ahogy te vele. Egyet kell tudnod. Nem fogja fel ahogy bánik veled! Egyszerüen nem jut el a tudatáig,h neked mit okoz ezzel a viselkedéssel. Nem tudom mióta vagytok együtt, de nem hiszem,h megérné már ez neked. Tudom,h nem egyszerü ha szereted, de teljesen sárba fogja taposni az önértékelésed. Remélem tudtam segiteni.
2012. jan. 11. 12:58
 14/14 A kérdező kommentje:
tegnap megbeszéltük, remélem tényleg be lesz tartva az, amiket mondtam x)
2012. jan. 12. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!