Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én lennék a hibás? Szerintetek?
Sziasztok!
A barátnőmmel mostanában sokat vitázunk és a végén mindig az jön ki, hogy én vagyok a hibás, pedig nem csinálok semmit, itt egy példa, ami miatt jelenleg vita van: A barátnőmnek szinte minden este küldök sms-t, ha kér valamit (apróságot) megveszem neki, elviszem moziba, puszilgatom, jól bánok vele és mindig megkérdezem nincs-e semmi baj, meg elmondhatja nekem.. de én nem kapok SEMMIT! nem kapok sms-t (egyszer megkérdeztem miért és azt mondta, hogy drága! és akkor megint én voltam a hibás, hogy nem értem meg), nem kapok tőle semmit, csak a hibáztatást mindenért és nem képes felfogni, hogy nekem is vannak igényeim, szerintem alapvető dolog az, hogy viszonozza azt, amit kap. :/
Egyszer nagyon megbántott, másnap látta, hogy rossz a kedvem, megkérdezte miért és én elmondtam neki, hogy megbántott, na az nap is ment a vita, hogy hogyan lehet nekem rossz, mikor az tegnap történt o.O (bezzeg mikor én 1 héten át minden nap pesztráltam, mert valamivel megbántottam mérgembe)
Miért ilyen? Az elején normális volt, arra gondoltam ,hogy nem kellett volna ilyen kedvesnek lennem, meg megengedni mindent, de hát én úgy gondoltam ,hogy ez az alapvető, hogy kedvébe próbálok járni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!