Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Én lennék a hibás?
Szóval a barátommal eléggé messzelakunk egymástól , 1óra busszal.
Ezért suli időbe 7köznap nincs tali csak hétvégén, nagyon max pénteken ha úgy van időnk.
Ezért nálunk ALAP hogy mindennap beszélünk msn-en amennyit csak tudunk, hisz csak így tudunk egymásról (L)
Na és néha-néha(néha elég sokszor) előfordul az hogy nem jön fel msnre mert vagy szar a netje , vagy nem ért haza időbe edzésről.
De ilyenkor 1rohadt sms-t se tudna küldeni hogy : Ne haragudj nem leszek , JóéT(K) .
És ilyenkor másnap mikor beszélünk mondom neki hogy kissé szemétség ...
Erre mindig az van hogy : Most mit kell ebből problémázni ...(és néha komolyan összeveszünk nagyon)
Jó télleg nem olyan nagy eget rengető probléma ez a dolog.
De nekem rosszull esik hogy :
Nem gondol rám.
Nem tud egy 2-3mondatos sms-t pepötyöggni.
És ha mondom h ez rosszul esett még neki áll fejjebb.
Szeretném megtudni hogy csak én reagálom túl és ez egy kis "semmisség" vagy azért igenis probléma ?
Szerintetek ?
15/L
Szia!
Szerintem egy picit te is túlreagálod a dolgot, de ő is ugyanezt teszi. Próbáljátok megbeszélni, hogyha valami gond adódik és nem ér rá, akkor néha tájékoztasson téged és akkor te is nyugodtabb leszel. Találjatok egy közös megoldást. Valószínű azért kapja fel a vizet, mert úgy gondolja, hogy számon kéred. Ezt a pasik utálják.
Próbáljátok közös nevezőre jutni. :) Biztos ő is megfogja érteni :) Sok sikert!
Tudom mit érzel mikor nem ír, meg nincs fent msn-en meg nem is hív...Tőlem 1,5 órára lakik...úgyhogy tudom milyen hátrányai vannak a távkapcsolatnak...Volt hogy nem tudtam elérni sehol a telója is ki volt kapcsolva...Teljesen kétségbe estem...Már magam előtt láttam h valami baj érte, hogy a kórházban fekszik kómában...nagyon aggódtam, sírtam egyfolytában még akkor is mikor feljött msnre...alig bírtam lenyugodni...Megbeszéltünk mindent és lenyugodtam...Kicsit zavarta,hogy ennyire kiakadtam.De aztán fordítva is megesett a dolog:) Aztán ő aggódott ugyan így...Úgyhogy mi mindig pánikolunk de gondolunk egymásra...és szerintem lehet picit te is túlreagálod...Bár igaz én ha edzésről megyek haza ha épphogy csak beesek az ágyba akkor is hívom, mert szeretem az ő hangját hallani utóljára és azzal álmodni:$:)
Szóval csak nyugi ezek a gondok idővel úgyis javulni fognak...De ezeket a hullámvölgyeket át kell vészelni!Sok szerencsét hozzá!
csodálkozok hogy nincsenek "fiatal vagy,pasi köcsög,te hisztizel" válaszok még...
amugy érthető,nem reagálod tul...mi 20 km-re lakunk,heti 3-4 tali,de 2 év utána is elvárom hogy ha nemjön gép elé 6ig (5re ér haza melobol),akkor csörögjön rám...
ahogy énis irok/szolok neki ha nem leszek gépnél,és hogy miért...
sztem igy normális...
(ötlet...probálj meg te nemlenni gép előtt,és ne szolj neki...nehéz,de probáld ki mit reagál)
22/L
Köszönöm a válaszokat ! :)
Kedves Utolsó ez jó ötlet lehet kipróbálom :)
necsináld azt, amit az előző ajánlott. eccer énis beleestem ebbe a hibába. aztkaptam, h mennyit hisztiztem anno ezmiatt, és mostmeg ugyanazt csinálom? szóval ez nemalegjobb ötlet.
viszont, sztem az túlzás h mindennap, mindenről tudni amit a másik csinál. sztem felesleges, és eléggé ráakaszkodósnak tűnhet. sztem annyit mondj neki, de ne hisztisen, és ne idegesen, hogy lehetne e az, hogyha hosszabb programja van, és tudja h nemfog tudni jönni msnre, akkor még előző nap szóljon.
vagypedig nem mindig, de néha-néha eresszen el egy sms-t.
mégvmi, vki aztírta h másfél órára lakik a szerelmétől, éshogy távkapcsolatban élnek. ezen én picit nevettem :) néha énis másfél órára lakom tőle, néha csak 1 órára. de mi majdnem mindennap talizunk :D igaz, én pesti vagyok, és kocsink van, de azért a másfél órás táv az nem nevezhető távkapcsolatnak:D
pesten belül is vannak másfél órás távok, néha még többek is, meert kataszrtófa a közlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!