Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én lennék a hibás? Exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én lennék a hibás? Exem dobott anno csúnya módon, most meg szemétkedik velem, mert neki nem tetszik, hogy kivel jöttem össze.

Figyelt kérdés
Tudni kell,hogy anno mikor még csak szimplán egy ismerős volt nekem az exem,akkor a barátnője megcsalta.. Én vigasztaltam meg,utána egy ideig nem beszéltünk egymással,de egyszer csak jobban "össze ismerkedtünk" nekem megtetszett.Két hónapig küzdöttem is érte,elértem a célom,összejöttünk,megvoltunk, miegymás stb. Egyszer csak nagy cirkusz volt mert,hogy volt egy fiú ismerőse aki full szerelmes volt akkor az ő volt barátnőjébe,kiderült,hogy ez a lány azt a fiút hülyítette,közben volt pasija,és még fűvel,fával összefeküdt.. A srác üzenőfalán a csaj volt a téma,hogy milyen is ő.. persze az exem leállította őket,le is álltak.. Eltelt 2 hét,erre rá az exem volt csaja újra akcióba lépett,és rászállt.. Ő is belement a játékba aztán engem szépen dobot.. Mondtam,oké legyen.. Eltelt pár hónap,összeismerkedtem egy fiúval,és bele is szerettem(ő is belém),kiderült,hogy ő volt az a bizonyos srác akit anno átvert az exem csaja.. Most rám pikkel,az exem meg a barátnőcskéje,hogy mi összejöttünk. Hozzá teszem,azt se tudtam,hogy akkor kiről volt szó,azt mondta Gábor..Tovább nem kérdezősködtem,mert nem az én dolgom volt. Most meg úgy csinálnak mintha mindenért én lennék a hibás-.-" meg a csaj elmond mindennek.
2011. ápr. 16. 00:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Töröld magad fészről és gond letudva.
2011. ápr. 16. 00:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Attól függ még élőben szemétkedik velem..
2011. ápr. 16. 01:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor meg töketlen a pasid,hogy hagyja a dolgot.

Persze ha pont az a célod,hogy két bikát harcoltass magadért és felértékelődj önmagad előtt,azzal sem mondanál újat.

2011. ápr. 16. 01:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát ő sem "hagyja" a dolgot.. Csak most mi vagyunk a szarok -.- és mindenkinél keverik a szart,a hülyék meg elhiszik..
2011. ápr. 16. 02:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ebből csak úgy tudtok kimászni ha elhatárolódtok exedtől meg a csajától. Mert nekik nem lesz jobb dolguk mint titeket pesztrálni. Ne érdekeljen ki mit mond. Új baráti kör és társaság kéne nektek.
2011. ápr. 16. 15:13
 6/6 Kiscsaj69 ***** válasza:
Én a helyedben azt csinálnám,hogy lejáratnám facen őket,ahogy ők is ott (is)zaklatnak téged!Kiírnám hogy:Vicces,és szánalmas,hogy az x-em megalázta magát annyira hogy egy olyan nőt fogadott vissza,aki megcsalta,fűvel.fával,csak őt nézte bokornak,és most segít féltékenykedni,annak az erkölcsi nullának,akit vissza fogadott,mert véletlen azzal a fiúval jöttem össze,akit fűzött,az x-em mellett a liba,és most én vagyok a hibás:)Dehát kitehet arról,hogy egy févárosnyi fiú közül bárkivel jöhettem volna össze,mindedjiknek lett volna valami köze ehhez a tyúkhoz,mivel ennyire olcsón adja magát!Ez nem az én szégyenem!És én a helyükben inkább azzal foglalkoznék,hogy leszereljem,az összes tükröt a lakásból nehogy szembe köpjön a tükörképem,mikor bele nézek!Na meg persze azzal,az x-em helyébe hogy vegyek egy füldugót mert bár úgy is megalázó hogy ha végig megy ezzel a szakattal az utcán és azt hallja minden második mellette elhaló fiútól hogy ú de gáz ez nekem is meg volt,ennek meg ez is elég,de legalább nem hallja!:)És utána leszarnám őket,és megmutatnám hogy akármit tehetnek Boldogabb vagyok,mint ők valaha is lesznek!
2012. jan. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!