Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az csalódást okozhat egy lánynak hogy szűz vagyok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Most jöttem össze egy lánnyal és még nem volt barátnőm (még csókolózni se csókolóztam) és tuti hogy azt hiszi már több lánnyal is voltam meg hogy már sok barátnőm volt mert eddig nem beszéltem neki erről,de most rákérdezett hogy hány lánnyal voltam együtt, meg hány lányba voltam szerelmes meg hogy hány lánnyal feküdtem le eddig meg hasonlókat én meg mondtam neki hogy majd holnap elmondom ha átjöttél.Mennyire lesz neki ez csalódás? Esetleg pozitívumnak is veheti?(ő már több fiúval is volt együtt azt tudom)mind a ketten 18 évesek vagyunk.Szerintetek gáz hogy én így vagyok? Idióta válaszoktól kíméljetek,köszi.2012. jan. 10. 19:13
11/23 anonim válasza:
De amugy nem kell nagy dolgot csinálni belöle, egyszerüen ha kérdezi, mondod hogy nem voltál..
Ne kezdjél el magyarázni, hogy azért mert így meg ugy..
12/23 anonim válasza:
Kicsit mondd olyan magasztosan hogy nem. Add elő úgy, mintha nem azért nem lettél volna lánnyal mert nem volt rá lehetőség, hanem mert te csak jócsajokkal vagy hajlandó lefeküdni :D Valahogy így még vicces is lehet :D
13/23 anonim válasza:
Miért lenne ciki, valahol el kell kezdeni, egy srác sem úgy születik, hogy már nem szűz:). Nekem tetszene is! És azért, mert a lány már több sráccal volt, nem azt jelenti, hogy vérprofi és gáznak tartja, hogy te még senkivel nem voltál. Szerintem ne keríts nagy feneket a dolognak. Nem kell kihangsúlyozni, hogy még nem csókolóztál, de ne is terelj. Szerintem, ha nyíltan rákérdez elmondhatod, hogy még nem volt olyan lány, akivel ezeket szívesen megtetted volna. És ugyanez igaz a szex-el kapcsolatban is.
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat jól estek, és nem gondolkoztam azon hogy hazudok neki mert szeretem és soha nem akarom átverni.Lett volna már rá lehetőség hogy más lánnyal legyen minden de valahogy nem tudtam megtenni, nem értem hogy miért de nem ment pedig nagyon szép lány volt.
2012. jan. 10. 19:56
15/23 anonim válasza:
Hát szerintem totál becsülendő, hogy téged az érzelmeid vezérelnek, nem az altested:) szóval ezt nyugodtan elmondhatod, hogy neked az a fontos, hogy akivel lennél, azt szeresd, és eddig még nem szerettél senkit.
16/23 anonim válasza:
szerintem nem gáz:) sőt én még kicsit magabiztosabbnak is érezném magam a lány helyében, hogy tapasztaltabb vagyok :)
de minden csak felfogás kérdése:)
18/23 A kérdező kommentje:
még nem kérdezett rá még egyszer majd ha lesz valami írok
2012. jan. 13. 16:28
19/23 anonim válasza:
El ne pofázd, ha jót akarsz. A csajok nyilván azt fogják hazudni, hogy ez aranyos meg minden, de nem fognak férfinak tekinteni. Nincs a homlokodra írva, simán ráfoghatod a szar teljesítményedet bármire. Nehogy már most azt nézd, hogy neki mi a jó, amikor még el sem kezdődött köztetek semmi.
20/23 Macs1209 válasza:
Igen. Készülj fel rendesen.
Első barátnőm azt mondta, hogy ilyen jó neki még senki-
vel sem volt. Pedig én akkor láttam életembe először
p*ncit... mármint élőbe.
Szóval ügyes legyél, és ne görcsölj, azzal elrontasz
mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!