Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az csalódást okozhat egy lánynak hogy szűz vagyok? (többi lent)
szerintem ez aranyos : ) ne parázz.
18/L
Két lehetőséged van.
A) Elmondod neki (ez egyébként jó fokmérő lesz arra vonatkozóan, hogy valójában mennyire szeret téged, mert ha valósak az érzelmei, nem fog vele foglalkozni), és várod a reakciót.
B) Kamuzol, és ha vérprofi vagy vetítésben, és tudsz valahonnan érdemi segítséget szerezni, még el is hitetheted vele, hogy több nővel voltál.
Szerintem ne hazudj..és nem fog csalódni.
Nálam,pl. mindent elrontanál a hazugsággal..és ha ciki nála,hogy szűz vagy,akkor szerintem gyerekes a felfogása.
Az őszinteséget ajánlom egyértelműen! :)
ma 19:17
akkor én is aranyos vagyok!!
Ha gondolod írjál privit, ;)
Szerintem ahogy érzed, ha csak dugni akarsz, akkor hazudj, ha egy kapcsolatot akarsz, akkor mond az igazságot, ha ettöl otthagy akkor ugyse neked való (úgy értem hogy akkor egy bunkó paraszt csak nöi változatban)..
Szóval én tanácsom, hogy ha barátnöd ként akarod akkor mond az igazat. Még fiatal vagy, én 21 vagyok és ugyan abban a szituban lehetnék mint te.
Ha meg csak dugni akarod, akkor hazudjál össze valamit, ha majd csalódott lesz, akkor ugyis lesz.arod,.. De ha akkor mondod az igazat, és csalódott lesz, akkor elszurtad, valahogy így..
Ne haragudj, de ez nagyon gáz.
18 évesen még nem volt bnőd és soha nem csókolóztál, úristen, na ez cink!!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!