Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az csalódást okozhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az csalódást okozhat egy lánynak hogy szűz vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Most jöttem össze egy lánnyal és még nem volt barátnőm (még csókolózni se csókolóztam) és tuti hogy azt hiszi már több lánnyal is voltam meg hogy már sok barátnőm volt mert eddig nem beszéltem neki erről,de most rákérdezett hogy hány lánnyal voltam együtt, meg hány lányba voltam szerelmes meg hogy hány lánnyal feküdtem le eddig meg hasonlókat én meg mondtam neki hogy majd holnap elmondom ha átjöttél.Mennyire lesz neki ez csalódás? Esetleg pozitívumnak is veheti?(ő már több fiúval is volt együtt azt tudom)mind a ketten 18 évesek vagyunk.Szerintetek gáz hogy én így vagyok? Idióta válaszoktól kíméljetek,köszi.
2012. jan. 10. 19:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
igen
2012. jan. 10. 19:14
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
ígyis-úgyis elfogod mondani neki szóval azt, hogy ő hogy fog reagálni azt mi honnan tudjuk ha még te sem tudod, pedig te ismered is
2012. jan. 10. 19:16
 3/23 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%
Igen, csalódást okozhat. DE az is lehet, hogy pozitív lesz a végkifejlet, hisz így "megronthat" téged. A lány személyiségétől függ, mi lesz. Ezt szerintem neked kéne tudnod...
2012. jan. 10. 19:16
 4/23 anonim ***** válasza:

szerintem ez aranyos : ) ne parázz.

18/L

2012. jan. 10. 19:17
 5/23 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van.

A) Elmondod neki (ez egyébként jó fokmérő lesz arra vonatkozóan, hogy valójában mennyire szeret téged, mert ha valósak az érzelmei, nem fog vele foglalkozni), és várod a reakciót.

B) Kamuzol, és ha vérprofi vagy vetítésben, és tudsz valahonnan érdemi segítséget szerezni, még el is hitetheted vele, hogy több nővel voltál.

2012. jan. 10. 19:18
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne hazudj..és nem fog csalódni.

Nálam,pl. mindent elrontanál a hazugsággal..és ha ciki nála,hogy szűz vagy,akkor szerintem gyerekes a felfogása.

Az őszinteséget ajánlom egyértelműen! :)

2012. jan. 10. 19:23
 7/23 anonim ***** válasza:
Mond azt neki,hogy te nem olyan,vagy mint a többiek,te még vársz az igazira,nem akarsz lefeküdni mindenkivel.elvileg amúgy nem kéne gáznak lenni,mert még 18évesen nem szexeltél,de a mai világba már akkor nemis vagy ember sokak szerint...
2012. jan. 10. 19:23
 8/23 anonim válasza:
ha van egy kis esze akkor nem zavarja,sőt mi több ugy lehet vele h egy csodálatos napot tölt el veled és a fontos első ő lehet neked:) Szerintem nem ciki,hanem megható:)
2012. jan. 10. 19:26
 9/23 anonim ***** válasza:

ma 19:17

akkor én is aranyos vagyok!!

Ha gondolod írjál privit, ;)

Szerintem ahogy érzed, ha csak dugni akarsz, akkor hazudj, ha egy kapcsolatot akarsz, akkor mond az igazságot, ha ettöl otthagy akkor ugyse neked való (úgy értem hogy akkor egy bunkó paraszt csak nöi változatban)..

Szóval én tanácsom, hogy ha barátnöd ként akarod akkor mond az igazat. Még fiatal vagy, én 21 vagyok és ugyan abban a szituban lehetnék mint te.

Ha meg csak dugni akarod, akkor hazudjál össze valamit, ha majd csalódott lesz, akkor ugyis lesz.arod,.. De ha akkor mondod az igazat, és csalódott lesz, akkor elszurtad, valahogy így..

2012. jan. 10. 19:28
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, de ez nagyon gáz.

18 évesen még nem volt bnőd és soha nem csókolóztál, úristen, na ez cink!!

21L

2012. jan. 10. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!