Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom elég hamar elmegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elég hamar elmegy és így nem tud kielégíteni maximálisan, mi a megoldás (van bővebb magyarázat is)?

Figyelt kérdés

Szóval elég gyakran szexelünk és az a baj, hogy 20 percnél tovább sosem bírja, eddig sosem élveztem el és ez nekem is rossz, és mikor mondom neki, hogy nem mentem el ő akkor szörnyen érzi magát. Azt mondta, hogy venni fog késleltető gyógyszert, hogy jobban bírja és bármit kérek megteszi nekem csak énis élvezzem. Szerintetek ez megoldás??

És mégegy kérdés: hogy tud a legkönnyebb módon a csúcsra juttatni?

2012. jan. 10. 12:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
40%
Akkor: Veranda -> Kötél -> Problem Solved.
2012. jan. 10. 12:47
 22/33 anonim ***** válasza:
Probáljatok sok sikositót, ha nagyon csuszik akkor kisebb az inger a pénisen, és talán tovább birja.
2012. jan. 10. 12:48
 23/33 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem veled van a baj kérdező. Nem ismered a saját tested, nem tudod, hogy mi a jó, ezért ne a barátodat hibáztasd, hanem magad!

19L

2012. jan. 10. 12:49
 24/33 anonim ***** válasza:
Gyógyszer,Késleltető egyéb Felesleges,Mond meg a faszidnak verje ki ellőte párszor és nem megy el,ilyen egyszerű..
2012. jan. 10. 12:50
 25/33 anonim ***** válasza:

Amit leírtál kérdező:

1. Csak a szextől nincs orgazmusod, mert nem bírja elég ideig a barátod.

2. Ezen nem segít az sem, ha előtte kivered neki.

3. Az ujjazás sem hatásos.

4. Orális szexet nem akarsz, pedig lehet, hogy az lenne az egyetlen megoldás.

--->mondj le az orgazmusról, ilyen egyszerű

2012. jan. 10. 13:13
 26/33 anonim ***** válasza:

"hát 17 éves vagyok de nemsok gusztusom van bekapni egy faszt.. :S"

Talán hatásosabb lenne, ha ő nyalogatná a te alsó feledet.

2012. jan. 10. 13:21
 27/33 Pj0tr ***** válasza:

Ha 20 perc alatt nem tudsz a csúcsra jutni, akkor nem azzal van a probléma, hogy nem bírja tovább.

Vagy nagyon kevés az előjáték, vagy egyikőtök illetve mindketten bénák vagytok.

2012. jan. 10. 13:33
 28/33 anonim ***** válasza:

Csak számomra nem kevés idő a 20 perc? Párommal sokáig szoktunk szeretkezni, hosszú előjátékkal, de a tényleges behatolással történő szex szerintem sosem tart 20 percnél tovább, mert addigra már mindketten nagyon fel vagyunk izgulva és hamar elélvezünk.

Persze megértem a kérdező problémáját, de szerintem ne várd el egy (feltételezem korodbeli és nem túl tapasztalt) fiútól, hogy majd órák hosszáig döngetni fog, tehát a probléma megoldása nem az, hogy késleltető tablettát vagy mit vesztek szegény fiúnak.

Próbáljátok inkább a hosszabb előjátékot, több kényeztetést, hogy minél jobban ellazulj, ne adj isten egy pohár bort szex előtt. Ja és próbáljatok úgy helyezkedni, hogy vagy te, vagy a barátod hozzáférjen a csiklódhoz. Ha azt is ingerelitek közben, akkor sokkal könnyebben fog menni az orgazmus (sok nő csak így képes rá).

Egyébként maszturbálás közben szokott orgazmusod lenni? Ha ott sem, akkor előbb magadat ismerd meg, mint hogy rögtön a párodban keresed a hibát.

2012. jan. 10. 13:47
 29/33 anonim ***** válasza:
Te figyi a legtöbb pasi vagy sokáig bírja, vagy sokszor. Ha elmegy, elmegy, vársz 5 percet, felizgatod újra és újra kezditek. Nem értem mi a gond ezzel.
2012. jan. 10. 15:01
 30/33 anonim ***** válasza:

Nem neked kell bekapni, kapja be ő!

Mi a probléma? Ha túl korán elmegy, akkor utána ott van a keze, lába, szája... azok még működnek.

Gyógyszerrel ne szórakozzon, inkább gyakoroljatok.

2012. jan. 11. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!