Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elég hamar elmegy és így nem tud kielégíteni maximálisan, mi a megoldás (van bővebb magyarázat is)?
Szóval elég gyakran szexelünk és az a baj, hogy 20 percnél tovább sosem bírja, eddig sosem élveztem el és ez nekem is rossz, és mikor mondom neki, hogy nem mentem el ő akkor szörnyen érzi magát. Azt mondta, hogy venni fog késleltető gyógyszert, hogy jobban bírja és bármit kérek megteszi nekem csak énis élvezzem. Szerintetek ez megoldás??
És mégegy kérdés: hogy tud a legkönnyebb módon a csúcsra juttatni?
Hát, ha nem láttok megoldást, a Durexnek van egy olyan óvszere, amiben olyan anyagok vannak, amitől tovább bírja, nevére nem emlékszem, de a Durex honlapján megtalálsz minden infot...
Amúgy az orális szex tabu? Mert az nagyobb kielégülés neked is, neki is... Utána talán tovább bírná...
erre a durexra kíváncsi vagyok..
eddig nem volt semmi orális. valahogy félek tőle h nem tudok majd ellazulni és így eddig nem engedtem
Ez az, de inkább az orállal próbálkozzatok... Neki is sokkal jobb és ha ő is jól csinálja neked, akkor nem is fogsz mást kivánni :P
ma 12:43
ez is egy nézőpont de csak annyi gusztus kell hozzá, mint a pasinak ,hogy nyalogassa a nemiszervedet ami egész nap a bugyi és a nadrág alatt erjedt...
első 12:29 vagyok
Miért kellett ennyire lepontozni a válaszomat?! Szerintem a kérdésre válaszoltam, normálisan. Így segítsen az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!