Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet h én is leülök a barátommal számítógépes játékozni, h így megértsem az életének ezt a szeletét?
22 éves, szeret játszani, vannak barátai is akikkel évek óta együtt játszik. Nem függő, engem nem hanyagol miatta, de elég fontos neki a játék, ez a kikapcsolódása és mondom ott van sok ember, akikkel jól elvan. Sokszor mondta, h jó lenne ha én is érteném h neki miért fontos ez, megismerném a haverjait és kicsit belelátnék a dologba, mert sokszor ok nélkül kiakadok ha játszik, pedig nem is helyettem teszi. Szerintetek jó ötlet h leülök vele játszani, megmutatja, kipróbálom? Így könnyebben el tudom majd fogadni h a szabadidejében ilyeneket csinál? Mert most nehéz nekem...
20L
Hát figyelj, nem kell mindent megérteni, ahhoz, hogy elfogadd.
Megpróbálhatod, de ha eddig nem tetted magadtól, érdeklődésből, valószínű nem fogod túlságosan élvezni, nem fogod megérteni, ő miért szereti ezt. De nem is kell, csak egyszerűen fogadd el, hogy neki ez a kikapcsolódás.
Én se várom a barátomtól, hogy 3 órán keresztül járja velem a boltokat, jöjjön velem a próbafülkébe, véleményezzük az egyes darabokat, 10 percig tanakodjunk, megvegyük-e ezt a felsőt, mindeközben a Stradivarius és Bershka téli kollekcióját hasonlítgassuk össze..
Erre vannak a barátnőim. Ő megőrülne egy ilyen délutántól, eszembe se jutna rávenni, hogy végigcsináljon egy ilyet velem, hogy meglássa a "szépet" benne. :)
Na, de azért majd számolj be, hogy sikerült a közös számítógépes játékozás:)
ma 11:43
COD-ban ismerted meg? :D
Szerintem tök jó együtt, egymás ellen játszani! (pl. CS, Unreal, tudom ezek régebbi játékok, de én szeretem őket) 24/L
Persze nem minden játéka tetszik, de hagy játsszon a szabadidejében. Legalább nekem is jut időm gobelinezni. ;)
"Mi a jó abban, ha már ketten lesztek függők? "
"Próbáld ki, ha megtetszik, egy függővel több lesz a világban."
kérdésben: "Nem függő, engem nem hanyagol miatta,"
Szóval #5 és #14, olvasni tudni kéne...
Amúgy viszont remek ötlet, többeknek kéne ennyi ésszel rendelkezniük, avagy megpróbálni megérteni a másikat, nem csak a saját szemszögéből hadakozni.
15:59
Ettől még a kérdező, ha rákap, lehet függő... Akkor majd a barátja ír ide egy kérdést, hogy "megengedtem a barátnőmnek, hogy kipróbálja a játékot, amit játszom, és most elhanyagol, csak a játékkal foglalkozik" :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!