Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet h én is leülök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet h én is leülök a barátommal számítógépes játékozni, h így megértsem az életének ezt a szeletét?

Figyelt kérdés

22 éves, szeret játszani, vannak barátai is akikkel évek óta együtt játszik. Nem függő, engem nem hanyagol miatta, de elég fontos neki a játék, ez a kikapcsolódása és mondom ott van sok ember, akikkel jól elvan. Sokszor mondta, h jó lenne ha én is érteném h neki miért fontos ez, megismerném a haverjait és kicsit belelátnék a dologba, mert sokszor ok nélkül kiakadok ha játszik, pedig nem is helyettem teszi. Szerintetek jó ötlet h leülök vele játszani, megmutatja, kipróbálom? Így könnyebben el tudom majd fogadni h a szabadidejében ilyeneket csinál? Mert most nehéz nekem...

20L

2012. jan. 10. 11:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nyugodtan probált ki ha nem tetszik, nem játszol. Én bátyám miatt szoktam rá az egyik ilyen játékra, aztán a barátnője is rászokott, a haerjának a nővére is rászokott, és egy másik barátjának a barátnője is... nem feltétlenül igaz hogy lassabban tanulják meg a lányok
2012. jan. 10. 11:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, nem kell mindent megérteni, ahhoz, hogy elfogadd.

Megpróbálhatod, de ha eddig nem tetted magadtól, érdeklődésből, valószínű nem fogod túlságosan élvezni, nem fogod megérteni, ő miért szereti ezt. De nem is kell, csak egyszerűen fogadd el, hogy neki ez a kikapcsolódás.

Én se várom a barátomtól, hogy 3 órán keresztül járja velem a boltokat, jöjjön velem a próbafülkébe, véleményezzük az egyes darabokat, 10 percig tanakodjunk, megvegyük-e ezt a felsőt, mindeközben a Stradivarius és Bershka téli kollekcióját hasonlítgassuk össze..

Erre vannak a barátnőim. Ő megőrülne egy ilyen délutántól, eszembe se jutna rávenni, hogy végigcsináljon egy ilyet velem, hogy meglássa a "szépet" benne. :)

Na, de azért majd számolj be, hogy sikerült a közös számítógépes játékozás:)

2012. jan. 10. 11:50
 13/19 anonim ***** válasza:

ma 11:43

COD-ban ismerted meg? :D

2012. jan. 10. 11:54
 14/19 bánomisén ***** válasza:
Próbáld ki, ha megtetszik, egy függővel több lesz a világban.
2012. jan. 10. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kedves dolog tőled. Még az is lehet, hogy te is megszereted. Ha mégsem, akkor is megpróbáltad és ez sokat jelent majd neki.
2012. jan. 10. 12:16
 16/19 anonim válasza:

Szerintem tök jó együtt, egymás ellen játszani! (pl. CS, Unreal, tudom ezek régebbi játékok, de én szeretem őket) 24/L

Persze nem minden játéka tetszik, de hagy játsszon a szabadidejében. Legalább nekem is jut időm gobelinezni. ;)

2012. jan. 10. 12:18
 17/19 anonim ***** válasza:
jaja, ne akadj ki, játszani jó, én is szoktam 20L
2012. jan. 10. 13:17
 18/19 anonim ***** válasza:

"Mi a jó abban, ha már ketten lesztek függők? "

"Próbáld ki, ha megtetszik, egy függővel több lesz a világban."

kérdésben: "Nem függő, engem nem hanyagol miatta,"

Szóval #5 és #14, olvasni tudni kéne...

Amúgy viszont remek ötlet, többeknek kéne ennyi ésszel rendelkezniük, avagy megpróbálni megérteni a másikat, nem csak a saját szemszögéből hadakozni.

2012. jan. 10. 15:59
 19/19 bánomisén ***** válasza:

15:59

Ettől még a kérdező, ha rákap, lehet függő... Akkor majd a barátja ír ide egy kérdést, hogy "megengedtem a barátnőmnek, hogy kipróbálja a játékot, amit játszom, és most elhanyagol, csak a játékkal foglalkozik" :-D

2012. jan. 10. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!