Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van bármilyen módja annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármilyen módja annak hogy kijöjjön egy pasi a barátzónából? (Abban az esetben ha külsőleg bejönnénk egymásnak? )

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, az illető csaj 19 éves. Gyakorlatilag óvodás korunk óta ismerjük egymást, nagyon jó csaj lett, ő is tett többször utalást a külsőmre. De már annyira belemélyültünk abba hogy barátok vagyunk, minden létező kapcsolatunkat egymással beszéltük meg már régóta. Szal ha elkezdenék nyomulni rá az furcsa lenne mindenképp.. lehet valamit tenni?
2012. jan. 8. 23:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
baráti szex. kérdezd meg tőle és dugd meg :)) hajrá
2012. jan. 9. 00:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Foglalkozz vele egyre többet! Hívd el (csak úgy...) koncertekre, kiállításokra! Ha nincs ellenállás, akkor keresd egyre gyakrabban. Ha ő is gyakrabban keres téged, akkor jó úton vagy.
2012. jan. 9. 00:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem szerelem nemigen lehet belőle, mert mindent tudtok egymásról, márpedig a szerelmi kapcsolatok elején a felek rajongással vegyes izgalommal szeretik feltárni a másikat. Esetleg a vonzalomból lehet egy-két (sok?) szex, egy görbe este végén próbálj meg nyomulni rá. Ha nem oké a dolog, ráfoghatod a piára.
2012. jan. 9. 00:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát a pia az ilyen Joker hogy mindent rá lehet fogni. :D

De am kajak nem, én nagyon bele tudnék szeretni, csak kellene egy szikra, aki elindítja a lavinát, értitek?

2012. jan. 9. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!