Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármilyen módja annak hogy kijöjjön egy pasi a barátzónából? (Abban az esetben ha külsőleg bejönnénk egymásnak? )
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, az illető csaj 19 éves. Gyakorlatilag óvodás korunk óta ismerjük egymást, nagyon jó csaj lett, ő is tett többször utalást a külsőmre. De már annyira belemélyültünk abba hogy barátok vagyunk, minden létező kapcsolatunkat egymással beszéltük meg már régóta. Szal ha elkezdenék nyomulni rá az furcsa lenne mindenképp.. lehet valamit tenni?2012. jan. 8. 23:00
1/14 anonim válasza:
A létező legstabilabb kapcsolatot tudod kialakítani vele. Én ráutaznék!
3/14 anonim válasza:
Csak kezdj rá utalni, hogy az olyan nők tetszenek neked, mint ő. Tegyêl egypár megjegyzést néha, ha valami új cuccot vesz, vagy másmilyen a haja, vagy nemtom.. esetleg ok nélkül vegyél valami női vackot, bármit, rúzst, fülbevalót, parfümöt és úgy add oda neki, hogy "ezt megláttam és rögtön te jutottál eszembe, ez pont hozzád illik" előbb-utóbb szöget üt a fejébe, hogy te már nem kishúgodnak tartod, azt vagy jelzi neked, hogy ő is akar valamit, vagy ha nem, akkor fejre is állhatsz, akkor is haver maradsz.
4/14 A kérdező kommentje:
Hol van barátja hol nincs, ahogy nekem is hol van bnőm hol nincs, jelenleg függetlenek vagyunk.
2012. jan. 8. 23:11
5/14 anonim válasza:
Nehéz ügy, több okból. Nem ritka, hogy az ilyen kapcsolatok remekül működnek barátság szinten, s amikor elmélyülni látszik, teljesen megromlik. Máskor meg nem. Nehéz azért is, mert nehéz úgy nyitni, hogy elutasítás esetén egyikőtöknek se legyen kínos.
6/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nehéz ügy, a könnyű dolgokat magam is meg tudom oldani kérdés nélkül :D Hát, a dolgot még nehezíti, hogy egész kisgyerek korunk óta tartjuk a kapcsolatot aktívan mert a szüleink jó barátok, sokat nyaraltunk, túráztunk együtt amikor még gyerekek voltunk.
2012. jan. 8. 23:15
7/14 A kérdező kommentje:
De mégis úgy érzem, hogy mindig is az esete voltam... csak pont emiatt nem volt még semmi intimitás köztünk mert a család előtt nem lehetett csak úgy.. de mostmár eléggé felnőttünk, lehetne lépni, csak nemtom hogy.
2012. jan. 8. 23:17
8/14 anonim válasza:
nekem is volt és van is ilyen lánnyal dolgom. soha semmi nem volt köztünk, és ezt most is így látjuk jónak. persze ez az én esetem
9/14 anonim válasza:
hívd el el valahova, vidd haza, dugd meg. így tuti nem maradsz benne abban a zónában. :)
10/14 aranyoskám válasza:
en elhivnam vmi olyan randevu szeru alkalomra, amibol egyreszt elkezdi kapisgalni hogy mivan, masreszt, ha tudatositod magadban h neked o kell nem mas, akkor az meg fog latszani akar hiszed, akar nem. ja es ha kicsit sikerul lepni elore, akkor a szokvanyos "filmnezes kettesben es elcsattan az elso csok" mar menni fog gondolom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!