Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a különleges a "páwákban"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különleges a "páwákban"?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van, és legtöbbször ilyen válaszok érkeznek, hogy "mert törődnek a külsejükkel"... stb. Amúgy meg vannak olyanok is akik nem, úgyhogy ez nem indok. Én nem vagyok "Páwa", de nem is vagyok visszahúzódó, hanem nevetek legtöbbször, stb.

szóval... a kérdésem, hogy bennük mi van, ami megfogja az embereket?

2012. jan. 8. 19:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

de miért foglalkozol velük ennyit?inkább féltékenységet érzek a szavaidban, mint sem lenézést.gondolom 16körüli csaj lehetsz,mert a csaj "páwákról" írsz és az ebben a korban gyakori.nem vagy annyira sikeres a fiúknál, vagy csak a csajok körében nem vagy népszerű.

telibe? :)

2012. jan. 8. 20:26
 22/29 A kérdező kommentje:

utolsó: pont nem.

egyáltalán nem vagyok féltékeny, csak szeretném tudni, hogy miért olyan különlegesek. amúgy meg nem vagyok forever alone.

2012. jan. 8. 20:28
 23/29 anonim ***** válasza:
de ki állítja h különlegesek?egyáltalán nem különlegesek, pont az h tucatok.a sok tucat pedig könnyebben megtalálja egymást.amúgy gyűlölettel beszélsz róluk, ezért gondoltam h sérelmed van, nem szimplán csak a sikerük(mert az van) titkára vagy kíváncsi :)
2012. jan. 8. 20:37
 24/29 cynic ***** válasza:
100%

"inkább féltékenységet érzek a szavaidban, mint sem lenézést"

akár féltékeny, akár nem, szerintem nem kell nagy ész ahhoz h belásd, a mai fiatalság 90%-ban nyomorékokból áll. a kutyámat többre becsülöm az ilyeneknél.

amikor ezek a szerencsétlen gyökerek felnőnek, na AKKOR leszünk nagy szarban. abba meg már bele se merek gondolni, mi lesz ha még szaporodni is fognak...

remélem, addigra összeomlik a társadalom, vagy kidöglünk erről a bolygóról. vagy jön a repülő spagettiszörny, oszt megesz minket.

2012. jan. 8. 20:40
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
19 leszek pár nap múlva, tehát bőven a fiatalsághoz tartozom, de mindig voltak szar emberek, akiknek nem számít semmit a becsület, nincsenek egészséges eszméik, manapság ez tényleg nagyobb részben érvényes, qrvul a világ elég rendesen, de én és remélem sokan mások nem állnak be a sorba...a "páwák" beálltak, sőt ők vezetik a sort....de nem gyűlölöm őket, hanem szimplán lenézem, néha még köpök is egyet a földre.amúgy valószínű h az évekkel kinövik ezt a stílust és tisztességes életet próbálnak élni.
2012. jan. 8. 20:51
 26/29 anonim ***** válasza:
Érdekes a válaszokat végigolvasni. A többség szerint szarok , nyomorékok, nevetségesek. Mégis ha az ember kimegy az utcára nem ezt látja feltétlenül. A srácok inkább féltékenyek, mert sikerük van a csajoknál. És ez az egész retek a csajok miatt van. Nyilvánvaló hogy Béla nem azért vesz fel ratyis ruhát, meg lesz a külseje olyan amilyen, mert tetszeni akár Józsinak. Ezt igazából egy olyan lány tudná elmondani/megosztani velünk, akinek bejönnek ezek az emberkék. Most itt b*zizzuk őket meg hasonló, de engem tényleg érdekelne, miért van ekkora sikerük, és mit látnak bennük a lányok. Hogy nem zavarja-e őket, hogy az álomfaszijuk pl ott áll a fürdőben, vasalgatja a haját, majd egy kis hajlakkozás, majd szépen kiszedi szemöldök csipesszel a szemöldökét. Aztán még 10x megnézi magát. És mindenhol, ahol lehetőség van, még leellenőrzi magát. Ilyen csillogós kivágott pólóban feszít. A legtöbbjük nyom 3 kilót. Erre kéne válaszolni, egy csajnak, hogy nem érzi ezt cikinek, vagy férfi kell neki egyáltalán esetleg inkább csak egy társ kivel tud hajat vasalgatni, ilyen női dolgokról beszélni, meg plázázni, és aki ha kell megd*gja.
2012. jan. 10. 02:42
 27/29 A kérdező kommentje:
na igen. én is legfeljebb 20 perc alatt készen vagyok (tusolás stb.), ők meg órákig vasalják a hajukat, kis smink is.
2012. jan. 10. 16:20
 28/29 anonim ***** válasza:
45%
mamám borogass :"D de béna a felfogó képességetek xDD Ha valakit annyira érdekelnek a páwák egy olyan csaj szemszögéből, aki bírja őket, jár/járt is páwával és páwa barátai vannak az írjon nekem privit és válaszolok minden kérdésére ;P
2012. aug. 18. 02:46
 29/29 anonim ***** válasza:
Én nőként nem tudnék egy ilyen emberre férfiként tekinteni. Abban biztos vagyok egyébként, hogy ha épp nem ez folyna a csapból is, nem akarna a befolyásolhatóbb réteg ehhez igazodni.
2012. aug. 18. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!