Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a különleges a "páwákban"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különleges a "páwákban"?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van, és legtöbbször ilyen válaszok érkeznek, hogy "mert törődnek a külsejükkel"... stb. Amúgy meg vannak olyanok is akik nem, úgyhogy ez nem indok. Én nem vagyok "Páwa", de nem is vagyok visszahúzódó, hanem nevetek legtöbbször, stb.

szóval... a kérdésem, hogy bennük mi van, ami megfogja az embereket?

2012. jan. 8. 19:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
ja, mondjuk a legtöbb ismerőse "egy kancsó" stb.
2012. jan. 8. 19:33
 12/29 anonim ***** válasza:
46%
Számomra csak nevetségesek,sőt valami oknál fogva úgy állok hozzájuk mint a b*zikhoz,undorodom tőlük.Sose kéne egy se.Nem értem,hogy a korosztályom többségének miért is kellenek.:S 14L
2012. jan. 8. 19:38
 13/29 A kérdező kommentje:
ja, én sem. mindegy, jókat lehet rajtuk nevetni. hahahahaha
2012. jan. 8. 19:39
 14/29 anonim ***** válasza:

írta egy előttem hozzászóló, h lassan azok a különlegesek akik nem "páwák"....és tényleg.

tucatemberek a "páwák", mindegyik ugyanúgy néz ki, első ránézésre szinte lehetetlen megkülönböztetni egyiket a másiktól.amellett h szerintem is gusztustalan amit képviselnek, az vitathatatlan h sikerük van a lányok körében.igazából nem irigylem őket emiatt, én egy nő miatt sem lennék "páwa"(sokan azért lesznek, hogy találjanak csajt maguknak)....mondjuk amelyik nő azt akarná tőlem, az alapból nem lenne szimpatikus, már csak ezért is teszek ilyen bátor kijelentést :D

2012. jan. 8. 19:47
 15/29 A kérdező kommentje:

meg röhejesek.

feltesznek egy képet, és aláírják, hogy "de szar", "de dagadt vagyok", és akkor jönnek a kommentek, hogy nem is, annyira hülye vagy... stb. és aztán ők meg visszaírják, hogy "csak reális vagyok"-.-" szánalom. és mindenki ilyen lassan. :((

2012. jan. 8. 19:51
 16/29 cynic ***** válasza:
mi a f.szom ez a "páwa" dolog? valaki magyarázza már el.
2012. jan. 8. 19:54
 17/29 anonim ***** válasza:

google a barátod :)

amúgy ha pesti vagy, nap mint nap látsz ilyeneket szép számmal :)

2012. jan. 8. 19:59
 18/29 A kérdező kommentje:

pesti vagyok, és elég sokat látok.

mindegy, nem érdekel, csak annyira gusztustalan.

2012. jan. 8. 20:02
 19/29 anonim ***** válasza:

cynic-nek írtam:)

kérdező, a te radikális nézetedet már ismerjük a páwákkal kapcsolatban :D amúgy nagyon szimpatikusak a nézeteid ;)

2012. jan. 8. 20:08
 20/29 A kérdező kommentje:

haha. :D

akkor bocsi. csak unalmasak már.

2012. jan. 8. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!