Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a különleges a "páwákban"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különleges a "páwákban"?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van, és legtöbbször ilyen válaszok érkeznek, hogy "mert törődnek a külsejükkel"... stb. Amúgy meg vannak olyanok is akik nem, úgyhogy ez nem indok. Én nem vagyok "Páwa", de nem is vagyok visszahúzódó, hanem nevetek legtöbbször, stb.

szóval... a kérdésem, hogy bennük mi van, ami megfogja az embereket?

2012. jan. 8. 19:13
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
az, hogy mutatják hogy milyen gazdagok :)
2012. jan. 8. 19:14
 2/29 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva el nem tudom képzelni, szóval engem is érdekelne, hogy mit mozgatnak meg egyesekben az ilyen stílusú "férfiak".
2012. jan. 8. 19:17
 3/29 anonim ***** válasza:
Divatosan öltöznek, és van önbizalmuk.( ez legtöbbször nagyképűség). Elhiszik, tudják, hogy jól néznek ki és ezt sugározzák a külvilág felé is. Hidd el, sokat jelent, ha magabiztos vagy!
2012. jan. 8. 19:18
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

az hogy mennyire gusztustalanok. Mind kinézetre, mind belsőleg. "Mert ők megtehetik"-->ezt mutatják a külvilág felé, és akik erre vevők, azoknak tetszik.

De amúgy az ég világon semmi.Inkább az a különleges, aki nem Páwa.

17/L

2012. jan. 8. 19:19
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Különlegesen szánalmas a kinézetük. Ez nem igényesség, ez nevetségesség. Irritáló a stílus, de annyira nem rossz, mert az undor mellé a nevetés is elfog, így kibírható ha egy ilyenre kell nézni :D
2012. jan. 8. 19:22
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi vonzó nincs bennük,taszít a nagyképűség is.
2012. jan. 8. 19:25
 7/29 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert sokan mondjátok milyen gáz, nevetséges. Pedig valamiért mégis sok van belőlük, és általában csajok is vannak körülöttük szép számmal. Ha mindenki szerint gáz lenne akkor nem lenne ilyen sok 'páwa'.
2012. jan. 8. 19:28
 8/29 A kérdező kommentje:

de mégis mindenki bírja őket.

facebookon is vannak ezek az emberek, hogy

"xyvagyoktshőő"(leírni is rossz), 4900 ismerőssel.

vagy van a másikféle, aki nem fake néven fut, de van 1400 ismerőse, mindent megoszt (gusztustalan dolgokat is), és minden héten új pasija van, stb. közben meg buta, meg teljesen mű, és sokan szeretik. ://

2012. jan. 8. 19:30
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért van ilyen sok, mert mind hülye, és hülyének lenni könnyű :D Ráadásul a hülyeség uniszex. Nekem aztán nem kéne olyan csaj, aki ilyenekkel veszi körbe magát.
2012. jan. 8. 19:30
 10/29 anonim ***** válasza:

Ajj milyen elkorcsult világban élünk..

Az 1400emberből mennyit ismerhet személyesen?

2012. jan. 8. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!