Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy igaz szerelem létezik? Más is érzett már ilyet?
Nem!
De olyan hogy igaz szerelem csak a mesékben van, meg amíg az illetőnek csak egy párja volt , van.
Biztos nem csak egy. Inkább talán belső meggyőződés meg választás kérdése, hogy egy emberrel éled le az egész életed (akibe persze szerelmes is vagy, minimum egy-két évig, aztán meg feltétel nélkül szereted).
Legalább is én így gondolom :) Nekem is a vőlegényem volt az első kapcsolatom, és ha rajtam múlik, az utolsó is. Még nagyon szerelmes vagyok, de a feltétel nélküli szeretet is megvan már, nagyon igyekezni fogok, hogy kitartsunk egymás mellett, mert nekem ő a családom, ugyanúgy, ahogy előtte anyu és testvérem "voltak".
Viszont azt is tudom, hogy ha ne adjisten elhagyna engem, nem halnék bele fizikálisan, vagyis előbb-utóbb kénytelen lennék talpra állni, és keresni valakit, aki talán újra a családom lehet. Tedd te is ezt, kitartást :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!