Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek itt még valamit, hogy ne szakítás legyen a vége?
Majdnem 5 éve járunk a barátnőmmel. Az utóbbi időben nem volt túl sok időm rá, sajnos hanyagolnom kellett Őt sokszor. Ez Neki is rosszul esett, és karácsony után szakítani akart, de végül csak szünet lett belőle. Még egy fő oka volt a nem törődésem mellett: szerinte megrekedt egy szinten a kapcsolatunk, és onnan nem ment már egy ideje előre. (Sajnos mindketten még egyetemre járunk, szülőknél élünk, és nem tudnánk még közös lakást megengedni magunknak.)
Most félek, hogy vége lesz, mert én még nagyon szeretem Őt! Ami a legfájóbb, hogy Ő már biztos nem szeret annyira, mint régen, vagy az is lehet, hogy már egyáltalán nem, csak barátként viszonyul hozzám. Most megpróbálok mindenben a kedvére tenni, mivel imád kirándulni, 2 helyre is elmentünk a napokban. Át is mentem hozzá, amit szintén hiányolt, egy napot náluk voltam. Teaházba is elmentünk, nagyokat sétáltunk a városban, stb. De mindezek ellenére azt mondja, hogy nem szerelmes belém, és ezek a dolgok már nem tudtak változtatni semmin. Tehetek még szerintetek valamit?
Nem csalt meg (talán), de meg akar. Innentől kezdve felejtős. Nálam is hasonló volt a helyzet. Csak én nem tepertem. Ha más kell, akkor menjél. Ment. Azóta sír, ha bármi a közös múltunkra emlékezeti.
Lehet véget vetni egy kapcsolatnak, de kifelé kacsintgatni nem. Az ilyen nő ribanc, dobni kell.
Szerintem vidd el nosztalgiázni. Például az első randi helyszínére, vagy ahol nagyon jól éreztétek magatokat. Esetleg próbáljatok ki valami újdonságot az ágyban.
Nem tudom, hogy ez rontana vagy javítana-e a dolgokon azért nem merem javasolni, de legvégső esetben megpróbálhatod féltékennyé tenni.
Azért mondja hogy nem szerelmes, mert ez egy védekezési mechanizmus. Így akarja eltávolítani magát mellőled, hogy ne érezze amit érez. Ha így van még van esély hogy újra összejöjjetek.
De viszont lehet hogy tényleg megkoptak az érzelmek, ilyenkor nincs mit tenni.
Egy dolgot jól jegyezz meg. A szünetelésből sok jó nem sül ki soha, csak eltávolodtok egymástól és onnantól nincs értelme. Van akik ilyenkor rájönnek, hogy egymás nélkül nem tudnak élni. Az a nő aki már elment tőled, és kimondtátok a szünetet,nem fog visszajönni, vagyis ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!