Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz még ebből valami? 15 éves vagyok, a fiú 20. Jól elvagyunk msn-en és már meghívott egy buliba is...
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, a fiú 20. Jól elvagyunk msn-en és már meghívott egy buliba is... de én még nem is voltam igazi buliban, ő meg cigizik és iszik is... pedig nagyon kedves és olyan helyre jár bulizni, ahol nem csajozni szokott, hanem barátaival megy és miattuk megy... szerintem egy 20 éves fiúnak már komolyabb elképzelései vannak/lehetnének egy kapcsolatról és még írta is, hogy nincs oda a ribikért... azon a bulin akarhat tőlem valamit? én voltam a kezdeményező, én vettem fel, de már olyanokat ír, h jófej vagyok, aranyos, örül, hogy felvettem, ő is rámszokott írni és én is azt érzem, hogy akarhat valamit, de mikor? annyi kérdésem lenne, de már én se tudom mit kérdezzek2009. máj. 23. 20:38
11/16 anonim válasza:
viszont azért mert nem akarsz semmit elrontani ne menj bele olyan dologba amit nem szeretnél igazán! ha próbálkozik azon a bulin és te még tényleg nem szeretnél tőle semmit mond meg neki hogy figyelj ez nekem gyors előbb szeretnélek megismerni jobban! ha tényleg ennyire kedves, rendes ahogy írtad akkor meg fog érteni, viszont ha erősködik vagy felkapja ezen a vizet sanszos hogy csak egy bulira kellettél neki! a korkülönbség meg ha titeket nem zavar kit érdekelnek a többiek? :)
12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, persze még kíváncsi vagyok több véleményre is :)
2009. máj. 23. 21:22
13/16 anonim válasza:
Az enyémre is? :)
OKé!
E g y
É r e t l e n
K u r v a
V a g y!
14/16 A kérdező kommentje:
igen... akár a tiedre is... pláne, ha normális választ adsz... kezdjük ott, hogy hasonló korú lányokhoz képest igenis érett vagyok! és folytassuk ott, hogy még az sem lehetek, aminek állítasz! arról szerintem senki nem tehet, hogy éppen milyen korút nézett ki magának...
2009. máj. 24. 00:42
15/16 anonim válasza:
Miért ki tehet akkor?
Az anyád?
A 2. uncsinővéred? XD
16/16 anonim válasza:
ne foglalkozz az ilyen tudatlan gyökerekkel! unatkoznak! azt hiszik hogy ők érettebbek és többre érdemesek mindenkinél, holott ők vannak jóval alattunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!