Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találkozhatnék a Szerelmemmel?

Figyelt kérdés
A párom kint él Pennsylvania államban és már 5hónapja kimondtuk hogy igazán interneten keresztül szerelmesek lettünk és ő is teljes mértékben szerelmes és én is! Nagyon Szeretnék már vele lenni de nincs elég pénzem jelenleg elutazni hozzá! Láttam videókat ilyen párokról akiknek fizetnek hogy így találkozzanak! Esetleg valaki tudna segíteni eljutni egy ilyen műsorba hogy eljuthassak a Szerelmemhez? Az értelmes válaszokat előre is nagyon köszönöm!
2012. jan. 7. 07:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az hogy webcamoztok az jót tesz a "kapcsolatnak"? Szerintem az egésznek semmi értelme!
2012. jan. 8. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:
szió! én is ebben a cipőben vagyok 5 hónapja :'-( esetleg ti ,,együtt vagytok még ? ,, sikerült taliznotok ? minket 3 ezer km választ el egymástól :'( nagyon fáj........ és még sosem találkoztunk :( 28/L írj privit ha még aktuális ;)
2013. febr. 2. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!