Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Így elfogom veszíteni
Olyan belső értékekel rendelkező barátom van, hogy jobbat nem is kívánhatnék. Meglátta bennema szépet, a jót, nagyon szeret.
Én mondhatni "lelki beteg" vagyok. Világéeltemben túlérzékeny voltam, aztán kezdődő depressziós lettem mondhatni. Most ott tartok, hogy nem merek egyedül buszozni, vásárolni, semmit. Ha "kényszerhelyzetbe" kerülök sírhatnékom lesz, stb.
Namost: a barátommal sokszor összeveszek ilyen butaságokon. Nem akarok rosszat, csak akkor elborul az agyam és nagyon rosszul érzem magamat. Igen, hülye hisztis vagyok. De ezen hogy tudnék változtatni? ha sokáig ilyen maradok elfogom veszteni, ugyanakkor szeretnék változni, csak elég nehéz. a Depressziós állapotom fél éve tart, hamarosan egy éve,most jelenleg kezdek kilábalni belőle, de a gyógyuláshoz sok idő kell. Mi lehetne a megoldás? Új orvoshoz fogok járni, de attólmég valamit kikellene találnom mielőtt késő...
Nagyon köszönöm:) Most, hogy mondod tényleg érdekes. Az emberektől is félek, de az egyedülhagyástól is. MAgyarul ha ott vannak a barátok vagy a barátom, akkor minden rendben.:)
NAgyon köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!