Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Így elfogom veszíteni
Olyan belső értékekel rendelkező barátom van, hogy jobbat nem is kívánhatnék. Meglátta bennema szépet, a jót, nagyon szeret.
Én mondhatni "lelki beteg" vagyok. Világéeltemben túlérzékeny voltam, aztán kezdődő depressziós lettem mondhatni. Most ott tartok, hogy nem merek egyedül buszozni, vásárolni, semmit. Ha "kényszerhelyzetbe" kerülök sírhatnékom lesz, stb.
Namost: a barátommal sokszor összeveszek ilyen butaságokon. Nem akarok rosszat, csak akkor elborul az agyam és nagyon rosszul érzem magamat. Igen, hülye hisztis vagyok. De ezen hogy tudnék változtatni? ha sokáig ilyen maradok elfogom veszteni, ugyanakkor szeretnék változni, csak elég nehéz. a Depressziós állapotom fél éve tart, hamarosan egy éve,most jelenleg kezdek kilábalni belőle, de a gyógyuláshoz sok idő kell. Mi lehetne a megoldás? Új orvoshoz fogok járni, de attólmég valamit kikellene találnom mielőtt késő...
A depressziós dolgokat, ha tényleg komoly a baj, fogalmam sincs hogy lehet átlépni.
A hisztire egyszerű a gyógymód. AGY! Ha érzed, hogy belekezdenél, akkor inkább fordíts neki hátat, vegyél három nagy levegőt, fújd ki szépen lassan, majd ha úgy érzed megnyugodtál visszafordulsz és folytathatjátok a beszélgetést. Ez ennyire egyszerű. Mondd el neki is, hogy változni szeretnél és segítsen neked ebben. Ha vérben forgó szemekkel elfordulsz, akkor vágja hogy miért teszed és ne higgye hogy teljesen kattant vagy :)
Így is tudja, hogy baj van. Megpróbáltam nem kaikadni,d e rámjött, olyannyira, ogy le is kellett lépnem gépről hogy lehiggadjak, majndem sírtam, egy APRÓSÁGON. Olyan kényszerérzetem volt, nagyon rossz volt.
Megpróbálok gondolkodni, nem akarom elveszteni, remélem nem fogom. Köszönöm:)
Járjatok el a pároddal sportolni!Nagyon nagyon sokat tud segíteni!Persze ne tömegsportra!
De mindenképp...hihetetlenül oldja a feszültséget,a szomorúságot,a bezártságérzet is elmúlik tőle!Csak elkezdeni nagyon nehéz....Akármi is van az életedben,nagy séták,sport mindig legyen!!!!
Bízz magadban,hisz képes vagy te is arra,hogy normális életet élj!Ne hagyd,h eluralkodjanak rajtad a rossz érzések!A hangulatproblémát lehet kezelni,gyógyítani!
Nem akarok papolni,hogy mit próbálj még ki,de pl egy természetgyógyászt(akit a környezetedből valaki személyesen tud ajánlani)érdemes lenne meglátogatni!(ha feltűnően sokba kerül,akkor felejtős).
Köszönöm, nagyon jól esik, hogy ennyien írtok!:)
Hát azt érzem, hogy bármit, csak ezt ne, nem merem, nem érzem jól magam, és olyan nagyon rossz érzés.
Ha iskolában egyedül hagynak akkor is elkezdek szorongani.
Új pszichológust fogunk keresni mert a régi többet ártott mint használt.
Kösönöm a segtségeket.:)
Megpróbálok normális életet élni, csak idő kell:)
A barátom nagyon megértő, közös sport jó lenne, csak nem nagyon van idő.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!