Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit tennél? Megéri belevágn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél? Megéri belevágni? (Az egyetlen gond a kor különbség. )

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és beleszerettem egy 32 éves férfibe. Az érzés kölcsönös, de mindkettőnk tudja h a kor különbséggel gondok lehetnek. Mi nagyon jól megvagyunk és rengeteg közös pont van, de tartunk a környezetem reakciójától. Nem tudom mi a jobb, ha elengedem azzal a tudattal h olyan embert veszítek el, akiről elmondhatom h "ő lehet az igazi", vagy várjunk, és talán pár év múlva még lehet akármi? várhatok megértést a családomtól? (Kérem kíméljetek meg a pedofil vádakkal és h csak szexre kellek neki... mert ez ránk nem igaz)... Köszönöm.
2012. jan. 6. 20:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Itt csak az a kérdés, hogy ő tud-e téged valóban szeretni emberként. Járj vele, ne feküdj le vele pár hónapig, ha így is kellesz neki, akkor lehet esély.
2012. márc. 5. 20:38
 22/29 A kérdező kommentje:
Szeret mint embert is... hónapok óta járunk és vagy egy éve udvarol :) de még nem kapott meg.. és mégis, szval... :)
2012. márc. 5. 20:44
 23/29 anonim ***** válasza:
Faterod biztos nagyon lelkes lesz! Sok sikert!
2012. márc. 23. 16:40
 24/29 A kérdező kommentje:

Apa évekkel ezelőtt meghalt.

Nem hinném h véleményezni fogja.

2012. márc. 23. 16:47
 25/29 anonim ***** válasza:

Nemolvastam el a komikat, de szerintem vágj bele.. =)

Egy 14 éves Lány 21 éves Baráttal :D

2012. ápr. 8. 21:16
 26/29 Linda30 ***** válasza:
Sajnos nincs nagy jövötök a kor még most nem is de pár év mulva,neked gondolom tov tanulás meg minden,jönnek a féltékenységi rohamok a pasinál mert ö öregszik majd te meg csak fiatal maradsz még....nem jó dolog ez igy sajnos
2012. ápr. 20. 16:16
 27/29 anonim válasza:
köztünk 22 év van de már évek óta együtt vagyunk.a környezeted támadásaira felkell készülni mindenképpen,de ha szeretitek egymást valóban akkor megéri mert nem garantált hogy nektek nem fog működni.ebből kifolyólag muszálly kompromisszumot kötni,mert eltérő az élettapasztalat,terv,időzítés de ha ez sikerül akkor nem lehet gond.meg persze a bizalom,és hogy ismerd ki,valóban nem egy szélhámos-e,aki érdekből akar téged.
2013. febr. 4. 11:21
 28/29 artur32 válasza:
várjál egy másik pasira szerintem
2014. ápr. 15. 20:03
 29/29 A kérdező kommentje:

De régi kérdés... már el is feledtem...

Végül közös megegyezés alapján nem lett a kapcsolatból semmi. Utólag belegondolva, hálás vagyok, hogy nem élt vissza a helyzetével.

2014. ápr. 15. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!