Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit tennél? Megéri belevágn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél? Megéri belevágni? (Az egyetlen gond a kor különbség. )

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és beleszerettem egy 32 éves férfibe. Az érzés kölcsönös, de mindkettőnk tudja h a kor különbséggel gondok lehetnek. Mi nagyon jól megvagyunk és rengeteg közös pont van, de tartunk a környezetem reakciójától. Nem tudom mi a jobb, ha elengedem azzal a tudattal h olyan embert veszítek el, akiről elmondhatom h "ő lehet az igazi", vagy várjunk, és talán pár év múlva még lehet akármi? várhatok megértést a családomtól? (Kérem kíméljetek meg a pedofil vádakkal és h csak szexre kellek neki... mert ez ránk nem igaz)... Köszönöm.
2012. jan. 6. 20:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Inkább bánj meg valamit, amit megtettél, mint azt, hogy nem tetted. Ha roszzúl választottál, sebja, tanúlsz hibádból így fejlődsz. Aki kihagyja a nagy őt, amiért egyesek azt mondják, hogy túl hamar felnősz, gyerekvállalás stb. Ezek az emberek honnan tudják, hogy te nem vagy annyira érett, esetleg a férfi még nem-e szeretne várni? Én azt mondom, vágj bele, ha nem megy kiszálsz s kész. Nincs mit veszítened. A semmiből jövünk, oda is megyünk, semmivel jöttünk és semmivel megyünk. Ragadd meg a lehetőségeket, ezáltal élvezd az életed. Azt csak TE tudod mi a jó és fontos neked. Hajrá
2012. jan. 24. 20:09
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
Köszönöm a válaszokat. Többek között az utolsó kommentelőnek válaszolva elmondanám, hogy nekem már régesrég fel kellett nőnöm,sajnos... az életem nem úgy hozta hogy kamasz lázadóként töltsem el az időmet úgy 25 éves koromig. Így nálam nincs baj a komolysággal vagy épp a felelősséggel. Ami a férfit illeti, szeretne családot, de nem most. Még rengeteg terve van, utazás, élményszerzés. Amiben én is benne lennék. Ugyh nem cseszném el az életem mert nem követelne 3 gyereket fél év múlva... (a kérdés kiírója voltam)
2012. jan. 28. 09:59
 13/29 anonim ***** válasza:
Mondd ezt neki: "megéri belémvágnod"! Tuti a siker!
2012. febr. 27. 15:15
 14/29 anonim ***** válasza:
5%

te minden bizonnyal a társadalom élősködője vagy.

könnyű mának a pénzén fizetni a tandíjakat enni, inni, ruházkodni, stb, stb, stb....de értem én mindenki úgy próbál élni ahogy tud....

RIBANC!!!

2012. febr. 27. 15:34
 15/29 anonim ***** válasza:
* másnak
2012. febr. 27. 15:34
 16/29 anonim válasza:
Szerintem,ha szereted,a kor nem számít.Én 33 éves vagyok,a párom 47 és nagyon szeretem!!!
2012. febr. 27. 15:41
 17/29 A kérdező kommentje:

" IRIGY. válasza:

te minden bizonnyal a társadalom élősködője vagy.

könnyű mának a pénzén fizetni a tandíjakat enni, inni, ruházkodni, stb, stb, stb....de értem én mindenki úgy próbál élni ahogy tud....

RIBANC!!!"

köszönöm, a negatív kritika és építő lehet :)

provokálhatsz, de nem fogsz tudni kihozni a sodromból :)

de ha már ilyen kedves voltál hozzám, elmondom h

1 nem vagyok élősködő, sosem lógtam senki nyakán/pénztárcáján

2 nem lógok anya pénztárcáján sem, mivel félárva vagyok

3 a tandíjért, minden nyáron keményen megdolgozom, amiből tellik még ruhára, és ha szerencsém van félre is tudok rakni

4 én pont ugy megvetem az olyan embert mint aminek most engem titulálsz mint te... holott nem is ismersz :) szval sokminden lehetek de a fentebb emlitett ember biztosan nem :)

ha most is ribancnak gondolsz, akkor csak tessék, nem fogok rosszul aludni miatta....

2012. febr. 27. 16:32
 18/29 anonim ***** válasza:
Én nem vágtam bele és bánom. Úgyhogy halgass a szívedre, ne az legyen a meghatározó, hogy a környezeted mit mond!
2012. febr. 27. 17:28
 19/29 anonim válasza:
100%

Irígynek szól!!!!!!!!!!

Soha nem szólok,bele más dolgaiba,de úgy látom a Te neved magáért beszél.

Mi jogon sértegeted,te ezt a lányt,mikor nem is ismered.

A RIBANC szó gondolom,akkor ugrott be,amikor a tükörbe néztél.Kapj már a fejedhez,mielőtt másokat sértegetsz.

17 éves,és akkor mi van,ha idősebb a párja,és azt Te honnan tudod hogy másokon élősködik,gondolom,magadból indultál ki azért írod ezt.

Az pedig ha valaki kérdez egy ilyen személyesnek tűnő gondról,neked nincs jogod Őt semmilyen módon bírálni.

Elég megkeseredett ember lehetsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34/Nő

2012. febr. 28. 12:16
 20/29 A kérdező kommentje:

# 19/19 Köszönöm :)

Továbbá mindenki másnak is köszönöm, aki Normálisan ill a kérdésre válaszolt.

2012. febr. 28. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!