Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél? Megéri belevágni? (Az egyetlen gond a kor különbség. )
te minden bizonnyal a társadalom élősködője vagy.
könnyű mának a pénzén fizetni a tandíjakat enni, inni, ruházkodni, stb, stb, stb....de értem én mindenki úgy próbál élni ahogy tud....
RIBANC!!!
" IRIGY. válasza:
te minden bizonnyal a társadalom élősködője vagy.
könnyű mának a pénzén fizetni a tandíjakat enni, inni, ruházkodni, stb, stb, stb....de értem én mindenki úgy próbál élni ahogy tud....
RIBANC!!!"
köszönöm, a negatív kritika és építő lehet :)
provokálhatsz, de nem fogsz tudni kihozni a sodromból :)
de ha már ilyen kedves voltál hozzám, elmondom h
1 nem vagyok élősködő, sosem lógtam senki nyakán/pénztárcáján
2 nem lógok anya pénztárcáján sem, mivel félárva vagyok
3 a tandíjért, minden nyáron keményen megdolgozom, amiből tellik még ruhára, és ha szerencsém van félre is tudok rakni
4 én pont ugy megvetem az olyan embert mint aminek most engem titulálsz mint te... holott nem is ismersz :) szval sokminden lehetek de a fentebb emlitett ember biztosan nem :)
ha most is ribancnak gondolsz, akkor csak tessék, nem fogok rosszul aludni miatta....
Irígynek szól!!!!!!!!!!
Soha nem szólok,bele más dolgaiba,de úgy látom a Te neved magáért beszél.
Mi jogon sértegeted,te ezt a lányt,mikor nem is ismered.
A RIBANC szó gondolom,akkor ugrott be,amikor a tükörbe néztél.Kapj már a fejedhez,mielőtt másokat sértegetsz.
17 éves,és akkor mi van,ha idősebb a párja,és azt Te honnan tudod hogy másokon élősködik,gondolom,magadból indultál ki azért írod ezt.
Az pedig ha valaki kérdez egy ilyen személyesnek tűnő gondról,neked nincs jogod Őt semmilyen módon bírálni.
Elég megkeseredett ember lehetsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
34/Nő
# 19/19 Köszönöm :)
Továbbá mindenki másnak is köszönöm, aki Normálisan ill a kérdésre válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!