Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok önálló gondolatokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok önálló gondolatokkal rendelkező lányt?

Figyelt kérdés

Elég nagy problémámnak tartom, hogy nehezen találok olyan lányt, aki hasonló szinten lenne velem.

Ehh, ez elég durva kijelentés, mert bennem aztán semmi extra nincs, de mégis sokszor azt érzem, hogy a lány, akivel kapcsolatot próbálok teremteni, hiába szép, ha üresfejűnek találom, ami nálam azt jelenti, hogy

- nincs véleménye, vagy ha van, akkor megtartja magának

- nincsenek céljai, csak úgy van a világban :)

- nincs hobbija, mániája csak a szokásos (olvasás, barátokkal vagyok)

Szerintem az ilyen lányok várják, hogy mi fog történni, mit mond nekik a barátjuk, szüleik és csak annyiban alakítják a sorsukat, hogy döntenek, hogy elfogadják vagy sem a "hallottakat", de önálló ötlettel, gondolattal nem nagyon állnának elő.

nem tudom mennyire sikerült átadnom a gondolataim, tartok tőle, hogy semennyire:D

sőt, érdekelne, hogy milyen frappáns kérdésekkel lehetne a leggyorsabban felmérni a szemben álló felet ilyen szempontból:D

2009. máj. 23. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Keress valami művész-lánykát,azoknak általában van önálló véleményük :D Pl.: hobbiból/vagy nem hobbiból/ írók,festők,ilyenek.
2009. máj. 23. 18:34
 12/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, a 17:15-ös és 18:13-asnak pedig különösen :)

remélem hamarosan összefutok egy ilyen lánnyal :)

2009. máj. 23. 20:40
 13/14 A kérdező kommentje:
az olvasás pedig rossz példa volt, de sokan, akik egész nap otthon ülnek, és semmit sem tudnak kezdeni magukkal, azok olvasással töltik el az idejüket
2009. máj. 23. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Például én önálló gondolatokkal rendelkező csaj vagyok. Szerintem valahol kicsit -mondjuk így- magasak az elvárásaid. Hasonló sráccal már találkoztam, aki így kábé elképzelt egy gyönyörű és okos, visszafogott de közben szenvedélyes csajt és ránézésre meg 3szó után ilyet várt. Perpillanat egy olyan csajjal van, aki az elképzeléseinek megfelel, de soha nem járt volna vele, hogyha a csaj nem kapja el. És mégpedig azért nem járt volna vele, mert ránézésre meg 3 szó után kb. ég és föld voltak.

Na most én sem tudom, hogy sikerült-e bármi érdemlegeset kihozni ebből, na mindegy. :P

Frappáns kérdések?...Mi a véleményed a...? kezdetű bármilyen befejezésű kérdés. Vagy ez így túl egyszerű... xD

Engem speckó bármilyen filmről lehet így kérdezni és kiselőadást tartok. Vagy rosszabb esetben nem láttam.

2009. máj. 26. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!