Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy férfival csak a pénz és szex miatt van együtt egy nő?
21.49: de, pontosa értem a kérdést. vágom, hogy nem vesz neked ajándékokat, csak imponál neked, hogy jól öltözött, stb, ergó nem önmagáért szereted, hanem a pénzéért, azért, mert sikeresnek tartod és még jó is vele az ágyban. lelked rajta. nekem ennyi nem volna elég.
amúgy felesleges provakatív kérdéseket feltenned, amelyben a véleményünket firtatod csak azért, h 3 oldalon keresztül mindenkit kioktass, csak mert elmondta a véleményét
remélem, ezt most már érted
Nem tudok mit hozzáfüzni...
Ja, de, csak annyit, hogy ha bele pusztulok is, de sikeres leszek, ha nem akkor az sem érdekel, ha 30 évesen megdöglök.
Érdekes, én egyből megértettem a kérdést!
Szerintem nem ciki! Mivel az tetszik neked, hogy a pasi tehetős, de nem használod ki!
Ami jó pont a pasiban: viszont jó az ágyban, és szereted.
Nem értem mit érettek félre itt olyan sokan, hiszen nagyon sok ember (főleg pasik!) vannak olyan kapcsolatban, ahol kihasználják a nőt (háztartási munka, szex)és nem szeretik szerelemből sem...és ugye ezt teljesen normálisnak veszik...
Csak annyi itt a különbség, hogy a kérdező szereti mint embert és tiszteli a párját, felnéz rá, nem használja ki, és még jó is az ágyban vele...
"kihasználják a nőt (háztartási munka, szex)és nem szeretik szerelemből sem...és ugye ezt teljesen normálisnak veszik"
Ők. De a normális ember nem veszi normálisnak.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Nem vagy bele szerelmes, de szereted.
Ez kiterjed a szexre is.
Gazdag, de te nem vagy kitartott.
Dolgozol, vettél magadnak autót.
Mi a probléma?
(elég rosszul fogalmaztad meg a kérdést..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!