Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha egy férfival csak a pénz és szex miatt van együtt egy nő?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 21:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy,azzal sincs gond ha valaki a szex miatt van a másikkal,de nyilt lapokkal kell játszani,ne úgy,hogy a másik sérüljön,mert ő többet képzel a dologba. Ha te tudod,hogy ő azért van veled mert mosol főzől rá,ő meg tudja,hogy a szex meg a lové miatt,hát akkor egészségetekre. Sosem értettem,mi problémájuk van ezzel másoknak,mi mindketten csórók vagyunk igy nálunk ez a lehetőség nem áll fent,mások meg nem érdekel mit csinálnak,az ő dolguk,meg az ő bajuk is ha érdekből vannak együtt. Szerintem aki ennyire támadóan reagál,az inkább irigykedik,hogy neki nem gazdag jutott,talán, vagy nincs jobb dolga,fogalmam sincs.
2012. jan. 5. 21:52
 22/29 anonim ***** válasza:

21.49: de, pontosa értem a kérdést. vágom, hogy nem vesz neked ajándékokat, csak imponál neked, hogy jól öltözött, stb, ergó nem önmagáért szereted, hanem a pénzéért, azért, mert sikeresnek tartod és még jó is vele az ágyban. lelked rajta. nekem ennyi nem volna elég.

amúgy felesleges provakatív kérdéseket feltenned, amelyben a véleményünket firtatod csak azért, h 3 oldalon keresztül mindenkit kioktass, csak mert elmondta a véleményét

remélem, ezt most már érted

2012. jan. 5. 22:03
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem tudok mit hozzáfüzni...

Ja, de, csak annyit, hogy ha bele pusztulok is, de sikeres leszek, ha nem akkor az sem érdekel, ha 30 évesen megdöglök.

2012. jan. 5. 22:07
 24/29 anonim ***** válasza:

Érdekes, én egyből megértettem a kérdést!

Szerintem nem ciki! Mivel az tetszik neked, hogy a pasi tehetős, de nem használod ki!

Ami jó pont a pasiban: viszont jó az ágyban, és szereted.

Nem értem mit érettek félre itt olyan sokan, hiszen nagyon sok ember (főleg pasik!) vannak olyan kapcsolatban, ahol kihasználják a nőt (háztartási munka, szex)és nem szeretik szerelemből sem...és ugye ezt teljesen normálisnak veszik...

Csak annyi itt a különbség, hogy a kérdező szereti mint embert és tiszteli a párját, felnéz rá, nem használja ki, és még jó is az ágyban vele...

2012. jan. 5. 22:27
 25/29 anonim ***** válasza:
ha nem élsz vissza a pénzével akkor nem ciki.
2012. jan. 5. 22:36
 26/29 Antimod ***** válasza:

"kihasználják a nőt (háztartási munka, szex)és nem szeretik szerelemből sem...és ugye ezt teljesen normálisnak veszik"

Ők. De a normális ember nem veszi normálisnak.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 6. 08:41
 27/29 omba ***** válasza:

Nem vagy bele szerelmes, de szereted.

Ez kiterjed a szexre is.

Gazdag, de te nem vagy kitartott.

Dolgozol, vettél magadnak autót.

Mi a probléma?

(elég rosszul fogalmaztad meg a kérdést..)

2012. jan. 6. 23:41
 28/29 anonim válasza:
hát ha ezt az illető is tudja, hogy nem a szerelem miatt van vele a másik fél, akkor nyilván rendben van..de az már kitolás ha az illető szerelmes te meg nem, csak imponál hogy van pénze meg jó a szex..na az viszont már szemétség
2012. jan. 8. 14:07
 29/29 anonim válasza:
nekem 2db BMW-m van e21+e46.meg egy berlingom meg álomfizetésem,de az asszonyt ugy tarkon csapnám ha kiderülne csak ezek miatt van velem..
2015. máj. 19. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!