Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha egy férfival csak a pénz és szex miatt van együtt egy nő?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 21:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy erős fogalomzavar, vagy nálad, vagy nálam.

Ha valakit szeretek, és kívánom, mint férfit, az nagyjából lefedi a "szerelem" fogalmát.

Ha csak szeretem, de nem akarok vele szexelni, tehát nem szexelünk, akkor az "barátság".

Szerintem te azt se tudod, mit akarsz ettől az ürgétől.

2012. jan. 5. 21:41
 12/29 A kérdező kommentje:
saját autóm van amire én gyűjtöttem össze és én dolgoztam meg érte..
2012. jan. 5. 21:42
 13/29 anonim ***** válasza:
50%

Na a sok irigy...

Nem a pénzéért van vele, csak nem bujkál azért meg van neki. A szex miatt van vele, a pénz mellékes, de jó.

A sok erkölcsös kommentelő, igaz? Aki kizárólag szerelemből van a férj/feleségével, nem szexelt senki mással a párján kívül, illetve élne inkább szerzetesi szegénységben, mint a pasival akit nem szeret szerelemmel, de jó neki vele.

Szerintem ti vagytok képmutatóak.

2012. jan. 5. 21:46
 14/29 anonim ***** válasza:
48%

Igen ciki.

Nem kell kimagyarázni, a saját kérdésed :)

Elég egyértelmű volt alapból, nem kell szépíteni :)

2012. jan. 5. 21:47
 15/29 A kérdező kommentje:

ma 21:46

na ezen a kommenten meglepődtem..valaki felfogta..

2012. jan. 5. 21:48
 16/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a biztonságot látod benne,azért tetszik neked,hogy tehetős.Ez egy dolog szerintem,ezzel smemi gond nincs,ha ezt nem használod ki,nem tartatod el magad stb. De nekem azzal sincs bajom,ha valakik igy élnek,csak azt lehet igy lehuzni aki hagyja magát,az meg meg is érdemli.

Viszont annak nincs sok értelme,hogy elvagytok mint a befőtt,de különösebb boldogságot nem okoz a kapcsolat.(bár ezt nem irtad le,de igy ézrem a szavaidból)

2012. jan. 5. 21:49
 17/29 anonim ***** válasza:
én nem tudnék a pénz és a szex miatt együtt lenni senkivel.kíváncsi lennék, vajon ő miért van veled? fiatal, dekoratív vagy esetleg mindkettő? azért ne ítéljük el csak a lányt, legalább annyi férfi mászkál, aki szerelem nélkül van együtt egy csajjal, csak mert "meg lehet vele jelenni". ha így van, kölcsönösen (ki)"használjátok" egymást. de ha szerelemmel szeret téged, akkor nagyon nem vagy fair. nem szabad mások érzéseivel játszani. amúgy a ciki nem jó szó. nem ítéllek el, még az őszinteségedet is értékelem valahol, de azt gondolom, felszínes lány vagy valószínűleg nem túl gazdag érzelemvilággal
 18/29 Antimod ***** válasza:
54%
Mi a kérdésedre válaszoltunk. Erre te belemagyarázod, hogy nem is így van. Akkor mire vársz választ?
 19/29 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2012. jan. 5. 21:52
 20/29 A kérdező kommentje:

ma 21:49

te sem érted a kérdést...semmit nem fogadok el tőle és semmit nem vett nekem..nekem az imponál hogy tehetős ennyi,az nem azt jelenti hogy bmw-t vesz nekem meg ilyen aranyat meg olyan aranyat...nekem is van munkám és amim van azért én dolgoztam meg..egyszerűen csak vonz az hogy van mit a tejbe aprítania..

2012. jan. 5. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!