Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj velem? 21 évesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? 21 évesen, szüz srácként képtelen vagyok egy kapcsolatra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16-19 éves koromig volt egy komoly kapcsolatom,azóta semmi.Nagyon szerettem azt a lányt,de elvesztettem öt.Üreséget érzek legbelül,hinyzik az egyik felem.Olyasmi érzésem lehet,mint aki elvesztené a két lábát.Képtelen vagyok,más lányal összejönni.Nálam alapvetö elvárás,hogy egy lány szüz legyen,de ez ritka,és még egyszer nem tudnék egy ilyen lányt találni.Ha megismerkedek valakivel,megcsókolom és a szemébe nézek,akkor mindig képek villannak be,hogy mással is csinálta,és hogy kitudja menyi fiúja volt,és elképzelem ahogy kielégült, ki tudja kivel,és nem csak az enyém volt,ez anyira összetör legbelül.Mert úgy akarom,hogy az én kis barátnöm,csak az én kincsem legyen,csak az enyem.Ez anyira nagy gond ha így gondolkodom?Tudom hogy a világ nem ilyen,de a szívem vágya,hogy ez így összejöjjön,mert csak akkor tudnék boldog lenni.És engem nagy büszkeséggel töltene el egy életre,hogy csak egymáséi voltunk.Nem hallanám vissza azt másoktól,hogy,,jó csaj a barátnöd mert én már kipróbáltam",meg hasonlókat.Nem a szex a legfontossabb egy kapcsolatban,és a szerelmemért éveket is várnék.Engem boldoggá tesz egy ölelés is,egy csók meg egy kedves szó,és ígyis lehet szeretni.Persze én is férfiból vagyok,és öritöen szét vet a vágy,de higyjétek el annál nagyobb a szerelem,ameddig ott van az a titokzatosság,amit nem egyböl kapsz meg.Sok olyan lányról olvasok itt,aki engedett a csábításnak,aztán csak kihasználták.Egyre több ilyen van aki könyen adja magát,a környezetemben is,és nincsenek rendes lányok.Nos én nem szeretnék ilyet.De sehogy sem jön el az igazi! Pedig mások szerint érett jóképü férfi vagyok.De miért nem jön össze?Szerintetek így lesz valaha barátnöm?Rosszul gondolkodom valamiben?Vagy talán az a baj,hogy nem ragad magával a világ laza erkölcsi stílusa? Van más valaki is köztetek aki így gondolkodik,vagy velem van a gond? A válaszokat elöre is köszönöm! Üdv
2009. máj. 23. 13:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
nananananana, az bezzeg nem önzőség, mikor egy hülye pi.csára éveket kell várni, hogy megdugassa magát mi?
2009. máj. 23. 18:59
 22/28 anonim ***** válasza:
A kérdésre: Igen baromi rosszul gondolkodsz, mert ritka az ilyen lány, és, ha esetleg találsz is, veszélyesebb mint bármelyik ribanc, mert 1-2 év múlva mikor elmúlik a rózsaszín köd, majd, jönnek a problémái, hogy ő más pasival is kiszeretné próbálni meg stb. (pl.: ezen az oldalon is találsz egy csomó példát.)
2009. máj. 23. 19:02
 23/28 anonim ***** válasza:
és, ha lenne egy kis eszed, ezen az oldalon soha nem tennél fel ilyen jellegű kérdést, mert a sok erkölcsös hülye pi.csa egyből leugat. (lásd előző előtti válaszom.)
2009. máj. 23. 19:04
 24/28 anonim ***** válasza:

3 éves kapcsolatod volt,és azt állítod hogy szűz vagy?

érdekes :D

ha igaz,akkor vmi baj van veled.

ha meg nem akkor tartom a véleményemet.

apácás vagyok.

2009. máj. 24. 01:47
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocsi, de az eredeti kérdésfeltevésed stílusa alapján nagyon úgy tűnt, hogy az olyan lányt aki már nem szűz, nem tudod elfogadni, mert kivel kefélhetett előtte...

Azzal nincs gond, hogy inkább egy szűz lányt szeretnél, akivel ti lesztek az elsők egymásnak, csak elég érdekesen fogalmaztál még a "beszélgetések" során is, ezért kaptál ennyi "elítélést". Persze így a tények ismeretében kicsit más megvilágításbe kerül az "elvárásod", bár én akkor is azt mondom, nagyon sok becsületes, értékes lány van aki már nem szűz. És nyilván vannak olyanok is, akik még 20-22 évesen nem voltak fiúval, bár ritka.

Sok sikert Neked a szűzlány találáshoz, és kérlek, máskor meggondoltabban fogalmazz, akkor téged sem fognak így leoltani.

2009. máj. 24. 06:52
 26/28 A kérdező kommentje:
Jó köszi!
2009. máj. 24. 07:55
 27/28 anonim válasza:

KEDVES KÉRDEZŐ!

MINTHA MAGAMAT LÁTNÁM,CSAK ÉN TALÁN MÉG KOMOLYABBAN VESZEM!

ÉN IS 20 ÉVES VAGYOK,SOSEM VOLT SENKIM,DE ÉN IS SZŰZ LÁNYT KERESEK!

NEKEM IS JÁR A FANTÁZIÁM MINDIG,HOGY MÁR VOLT VALAKIVEL,KITUDJA MIKET CSINÁLT VELE!

HÁT IGEN ÁTÉRZEM,PEDIG AZT HITTEM CSAK ÉN VAGYOK ÍGY!

ELEVE EGY KOMOLY LÁNY NEM ADJA MAGÁT KÖNNYEN,HA SZŰZ LÁNYT TALÁLNÁK,AKKOR HÓNAPOKID VÁRNÁK TÜRELEMMEL,HA Ő MÉG NEM LENNE FELKÉSZÜLVE RÁ!CSAK SAJNOS AZ A SZOMORÚ,HOGY A LÁNYOK TÖBBSÉGE ADJA MAGÁT FŐLEG ILYEN KORBAN MÁR TÚL VOLT 20-30-ON HA NEM TÖBBÖN!

HOGY LEHET AZ,HOGY EGY FIÚ AKÁR 30,ÉVES KORÁIG KIBÍRJA,HOGY SZŰZ,A LÁNY PEDIG KORÁN MÁR ELKEZDI!

ÉN HALLOTAM MÁR ITT,EGY 30-ÉVES FÉRFIRŐL,HOGY SZŰZ,DE LÁNYT MÉG NEM LÁTTAM 20ÉVESEN SZÜZET!

EZÉRT MOSTANÁBAN GONDOLKODTAM AZON,HOGY FIATALABB LÁNYT KERESEK,TALÁN AZ MÉG ESÉLYESEBB!

HIDD EL ENGEM IS ZAVARNA,HA EGY LÁNYNAK MÁR ELÖTTEM VOLT VALAKIJE!

DE NE ADD FEL,KERESS TALÁLNI FOGSZ SZÍVBŐL KIVÁNOM NEKED,HOGY TALÁLJ!

ÉN IS KERESGÉLEK,ÉS TALÁN EGYSZER ELJÖN MIKOR TALÁLOK IS!

SOK FÉRFI MEG AZT SZERETI,HA MÁR NEM SZŰZ A CSAJ,NEM ÉRTEM ÖKET,DE NEM IS NAGYON ÉRDEKEL!

NA SOK SZERENCSÉT!

2010. jún. 7. 07:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Szijja! 18 L és szűz és büszke:D
2011. jan. 30. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!