Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? 21 évesen, szüz srácként képtelen vagyok egy kapcsolatra. Mit tegyek?
3 éves kapcsolatod volt,és azt állítod hogy szűz vagy?
érdekes :D
ha igaz,akkor vmi baj van veled.
ha meg nem akkor tartom a véleményemet.
apácás vagyok.
Hát bocsi, de az eredeti kérdésfeltevésed stílusa alapján nagyon úgy tűnt, hogy az olyan lányt aki már nem szűz, nem tudod elfogadni, mert kivel kefélhetett előtte...
Azzal nincs gond, hogy inkább egy szűz lányt szeretnél, akivel ti lesztek az elsők egymásnak, csak elég érdekesen fogalmaztál még a "beszélgetések" során is, ezért kaptál ennyi "elítélést". Persze így a tények ismeretében kicsit más megvilágításbe kerül az "elvárásod", bár én akkor is azt mondom, nagyon sok becsületes, értékes lány van aki már nem szűz. És nyilván vannak olyanok is, akik még 20-22 évesen nem voltak fiúval, bár ritka.
Sok sikert Neked a szűzlány találáshoz, és kérlek, máskor meggondoltabban fogalmazz, akkor téged sem fognak így leoltani.
KEDVES KÉRDEZŐ!
MINTHA MAGAMAT LÁTNÁM,CSAK ÉN TALÁN MÉG KOMOLYABBAN VESZEM!
ÉN IS 20 ÉVES VAGYOK,SOSEM VOLT SENKIM,DE ÉN IS SZŰZ LÁNYT KERESEK!
NEKEM IS JÁR A FANTÁZIÁM MINDIG,HOGY MÁR VOLT VALAKIVEL,KITUDJA MIKET CSINÁLT VELE!
HÁT IGEN ÁTÉRZEM,PEDIG AZT HITTEM CSAK ÉN VAGYOK ÍGY!
ELEVE EGY KOMOLY LÁNY NEM ADJA MAGÁT KÖNNYEN,HA SZŰZ LÁNYT TALÁLNÁK,AKKOR HÓNAPOKID VÁRNÁK TÜRELEMMEL,HA Ő MÉG NEM LENNE FELKÉSZÜLVE RÁ!CSAK SAJNOS AZ A SZOMORÚ,HOGY A LÁNYOK TÖBBSÉGE ADJA MAGÁT FŐLEG ILYEN KORBAN MÁR TÚL VOLT 20-30-ON HA NEM TÖBBÖN!
HOGY LEHET AZ,HOGY EGY FIÚ AKÁR 30,ÉVES KORÁIG KIBÍRJA,HOGY SZŰZ,A LÁNY PEDIG KORÁN MÁR ELKEZDI!
ÉN HALLOTAM MÁR ITT,EGY 30-ÉVES FÉRFIRŐL,HOGY SZŰZ,DE LÁNYT MÉG NEM LÁTTAM 20ÉVESEN SZÜZET!
EZÉRT MOSTANÁBAN GONDOLKODTAM AZON,HOGY FIATALABB LÁNYT KERESEK,TALÁN AZ MÉG ESÉLYESEBB!
HIDD EL ENGEM IS ZAVARNA,HA EGY LÁNYNAK MÁR ELÖTTEM VOLT VALAKIJE!
DE NE ADD FEL,KERESS TALÁLNI FOGSZ SZÍVBŐL KIVÁNOM NEKED,HOGY TALÁLJ!
ÉN IS KERESGÉLEK,ÉS TALÁN EGYSZER ELJÖN MIKOR TALÁLOK IS!
SOK FÉRFI MEG AZT SZERETI,HA MÁR NEM SZŰZ A CSAJ,NEM ÉRTEM ÖKET,DE NEM IS NAGYON ÉRDEKEL!
NA SOK SZERENCSÉT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!