Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baj velem? 21 évesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? 21 évesen, szüz srácként képtelen vagyok egy kapcsolatra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16-19 éves koromig volt egy komoly kapcsolatom,azóta semmi.Nagyon szerettem azt a lányt,de elvesztettem öt.Üreséget érzek legbelül,hinyzik az egyik felem.Olyasmi érzésem lehet,mint aki elvesztené a két lábát.Képtelen vagyok,más lányal összejönni.Nálam alapvetö elvárás,hogy egy lány szüz legyen,de ez ritka,és még egyszer nem tudnék egy ilyen lányt találni.Ha megismerkedek valakivel,megcsókolom és a szemébe nézek,akkor mindig képek villannak be,hogy mással is csinálta,és hogy kitudja menyi fiúja volt,és elképzelem ahogy kielégült, ki tudja kivel,és nem csak az enyém volt,ez anyira összetör legbelül.Mert úgy akarom,hogy az én kis barátnöm,csak az én kincsem legyen,csak az enyem.Ez anyira nagy gond ha így gondolkodom?Tudom hogy a világ nem ilyen,de a szívem vágya,hogy ez így összejöjjön,mert csak akkor tudnék boldog lenni.És engem nagy büszkeséggel töltene el egy életre,hogy csak egymáséi voltunk.Nem hallanám vissza azt másoktól,hogy,,jó csaj a barátnöd mert én már kipróbáltam",meg hasonlókat.Nem a szex a legfontossabb egy kapcsolatban,és a szerelmemért éveket is várnék.Engem boldoggá tesz egy ölelés is,egy csók meg egy kedves szó,és ígyis lehet szeretni.Persze én is férfiból vagyok,és öritöen szét vet a vágy,de higyjétek el annál nagyobb a szerelem,ameddig ott van az a titokzatosság,amit nem egyböl kapsz meg.Sok olyan lányról olvasok itt,aki engedett a csábításnak,aztán csak kihasználták.Egyre több ilyen van aki könyen adja magát,a környezetemben is,és nincsenek rendes lányok.Nos én nem szeretnék ilyet.De sehogy sem jön el az igazi! Pedig mások szerint érett jóképü férfi vagyok.De miért nem jön össze?Szerintetek így lesz valaha barátnöm?Rosszul gondolkodom valamiben?Vagy talán az a baj,hogy nem ragad magával a világ laza erkölcsi stílusa? Van más valaki is köztetek aki így gondolkodik,vagy velem van a gond? A válaszokat elöre is köszönöm! Üdv
2009. máj. 23. 13:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
14:04-es én mi rosszat csináltam amiért nem érdemelném meg azt,hogy az én másik felem ne legyen másé? A 14:22-esnek köszönöm.Végre egy megértö ember.De talán ha többet írnál magadról?
2009. máj. 23. 14:33
 12/28 anonim ***** válasza:

Szerintem az sem feltétlenül jó, ha találsz egy szűz lányt, és együtt lesztek mondjuk 3 évig, de aztán úgy fogja érezni, hogy szeretne más férfiakat is megismerni. Aztán megint ugyanitt vagy.

Szerintem teljesen rosszul gondolkodsz.

Egyébként írtad, hogy 3évig volt egy komoly kapcsolatod? És te egyáltalán nem értél a lányhoz, meg ő sem hozzád? SEMMI???

Szerinted biztos volt csók, szóval ezek után nem tudom miért várod el.

2009. máj. 23. 14:37
 13/28 anonim ***** válasza:
egyetértek
2009. máj. 23. 14:42
 14/28 A kérdező kommentje:
Az elsönek:én nem pontoztalak le,valakik ezzel szórakoznak. Én értékelem a válaszaitokat,és leszüröm a hasznos dolgokat.Köszönöm aki segíteni próbál.
2009. máj. 23. 14:51
 15/28 anonim ***** válasza:
szeretnék neked segíteni, ha gondolod írj privát üzenetet!
2009. máj. 23. 15:00
 16/28 Bóna Barbara ***** válasza:

hát nem tudom, de hallottam már olyan lányról is, aki 3 év után feküdt le a barátjával, és nagyon szerették egymást.

Csak közben szegény fiú meghalt egy autóbalesetben... és te most megvetnéd ezt a lányt, mert nem szűz?? Nem mindenki rád vár... de szerintem attól lehet tisztességes valaki, ha nem szűz. Attól még nem tuti, hogy sok pasija volt. Szerintem ha sokáig együtt vagytok, akkor mindkettőtöknek jó lesz, és ez nem lesz gond. Egyébként teljesen megértem a kérésedet/kérdéseset, csak már ilyen elfajult világot élünk sajnos, mindenki a rossz irányba megy. Hidd el, hány lány álmodik egy ilyen fiúról mint te, aki ilyen, hogy nem akarja rögtön lefektetni?? Nagyon sokaaan... ti meg bunkók, ne írkáljatok itt ilyen szemtelen módon! Attól, hogy a kérdező tisztességes, és feltett egy kérdést nem kell bunkóskodni!!

2009. máj. 23. 15:00
 17/28 A kérdező kommentje:
Persze hogy volt minden,de nem feküdtünk le.Igy is jó volt minden,várni akartunk már az esküvöig.Ö nagyon szeretet engem,mesébe illö szép volt ez a három év.De elvesztettem öt!(súlyos autóbaleset).Egy hónap múlva lett volna az esküvö!Na hagyjuk nem akarok erröl beszélni...!
2009. máj. 23. 15:01
 18/28 A kérdező kommentje:
Ezt nem akarom elhinni,hogy amig megírtam a komentem más is autóbalesetet hoz fel! Ez már nekem egy sokk!
2009. máj. 23. 15:05
 19/28 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom. :( remélem megleled amire vágysz

első

2009. máj. 23. 15:09
 20/28 A kérdező kommentje:
Igen ám,de még én vagyok elitélve hogy egyáltalán szüz lány után nézek!Most akkor nem érdemlem meg,ha én is még szüz vagyok?Egy önzö barom lennék ha én már nem lennék szüz,és mégis olyan elvárást támasztanék másokkal szemben!Logikus szerintem.Én nem akarom hogy minden lány rám várjon,nekem elég egy is.Nembiztos hogy olyan lányt találok amilyet szeretnék,de megpróbálni meglehet.A belsö értékek a legfontossabbak,és ebben nem a szüzesség a mérvadó.Csak én örülnék egy szüz barátnönek,emiatt miért kell elitélni?
2009. máj. 23. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!