Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? 21 évesen, szüz srácként képtelen vagyok egy kapcsolatra. Mit tegyek?
Szerintem az sem feltétlenül jó, ha találsz egy szűz lányt, és együtt lesztek mondjuk 3 évig, de aztán úgy fogja érezni, hogy szeretne más férfiakat is megismerni. Aztán megint ugyanitt vagy.
Szerintem teljesen rosszul gondolkodsz.
Egyébként írtad, hogy 3évig volt egy komoly kapcsolatod? És te egyáltalán nem értél a lányhoz, meg ő sem hozzád? SEMMI???
Szerinted biztos volt csók, szóval ezek után nem tudom miért várod el.
hát nem tudom, de hallottam már olyan lányról is, aki 3 év után feküdt le a barátjával, és nagyon szerették egymást.
Csak közben szegény fiú meghalt egy autóbalesetben... és te most megvetnéd ezt a lányt, mert nem szűz?? Nem mindenki rád vár... de szerintem attól lehet tisztességes valaki, ha nem szűz. Attól még nem tuti, hogy sok pasija volt. Szerintem ha sokáig együtt vagytok, akkor mindkettőtöknek jó lesz, és ez nem lesz gond. Egyébként teljesen megértem a kérésedet/kérdéseset, csak már ilyen elfajult világot élünk sajnos, mindenki a rossz irányba megy. Hidd el, hány lány álmodik egy ilyen fiúról mint te, aki ilyen, hogy nem akarja rögtön lefektetni?? Nagyon sokaaan... ti meg bunkók, ne írkáljatok itt ilyen szemtelen módon! Attól, hogy a kérdező tisztességes, és feltett egy kérdést nem kell bunkóskodni!!
nagyon sajnálom. :( remélem megleled amire vágysz
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!