Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? 21 évesen, szüz srácként képtelen vagyok egy kapcsolatra. Mit tegyek?
teljesen megértem az érzéseidet, de meg kell értened, hogy nagyon önző dolog amit vársz.. hogy valaki csak a Tiéd legyen. ez manapság nagyon ritka. ha a lány szép és okos és kedves, miből gondolod hogy egy várni akar egy ilyen pasira? amugy akiket kihasználnak, nem mindig naív kiscsajok... sok pasi csak arra hajt... és nagyon meggyőzőek tudnak lenni..
azt hogy így lesz e barátnőd nehéz megmondani... elég jó dolgokat írtál, de az elvárásaid a csillagos egekben vannak... lehet hogy át kéne értékelned magadban a témát... remélem összejön neked is
te önelégült f*sz csak a tiéd legyen a csaj mi?
de hogy te már hányon mentél át,az tök mind1 ugye?
szánalmas vagy ember...menjél papnak,és kúrogasd az apácákat.
elég furcsán gondolkodsz....
Nagyon sok olyan lány van, aki nem fekszik le az első napon, sőt! Olvass már itt is körbe, hónapokat vártak, utána került csak sor a testi kapcsolatra, amikor már úgy gondolták, hogy a srác is komolyan gondolja, aztán mégis lelépett a pasas. Pedig a lány komoly gondolkodású volt. Attól, hogy már nem szűz, semmit nem csökken az értéke.
A másik meg, hogy ha mégis találsz egy szűz lányt magadnak, ne legyél te abban olyan biztos, hogy nem fog kifelé kacsintgatni a kapcsolatból pár év múlva. Túl nagy a rózsaszín köd az agyadon barátom, ez így nagyon nem lesz jó.
Nem tudom miért hőbörögtök, én megértem a kérdezőt és igazat adok neki, én is ebben a cipőben járok.
Ha ti lennétek a helyében ti mit csinálnátok ?
kedves kérdező. pontosítok.. :)
elég kevés olyan ember van aki a Te számodra érdekes korosztályban még szűz.. (gondolom a 18-21 évesek közt érdeklődsz), sőt, bármenynire is hihetetlen, mások is meg tudják adni azt a gondoskodást a lánynak, amiről azthiszed csak Te vagy rá képes. ergó, az aki szűz sem biztos hogy veled akar kezdeni, mert urambocsá mivan ha nem jössz be neki?
konklúzió: ha nem változtatsz, ez így marad...
első voltam
én nem hőbölögtem, elég kulturált voltam, mégis lepontoztak.... kérdezted a véleményünekt.. leírtam.. nemtetszik? sajnálom.
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!