Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na es mi van, ha a sziv mast mond, mint az esz?
Figyelt kérdés
Csak a szokasos, fiu- lany ugy... szivem szerint megtennem, de lehet, hogy nem kellene, viszont mit veszithetek?? Sziv- Esz: dontetlen :/
24/N
2012. jan. 5. 18:58
11/13 anonim válasza:
Még egy: Bon Jovi: You can't loose at love c. számát hallgasd és olvasd!:)
12/13 anonim válasza:
ez mindig így van. thats part of life...
13/13 anonim válasza:
Én képtelen vagyok hallgatni az eszemre, akkor is ha olyan jó dolgokat mond, amivel képtelen vagyok vitába szállni. :D
Estem már párszor pofára, de életem legjobb húzásai is abból születtek, hogy azt tettem, gondolkodás nélkül, amit éreztem, hogy tenni akarok, bármennyire is őrültség, hülyeség, veszélyes, vagy értelmetlen.
Csalódás, pofára esés, fájdalom akármikor érhet. Ha a szívedre hallgatsz ha az eszedre. De legalább magadhoz legyél őszinte, hogy igazából mit akarsz, mert az sokat segít.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!