Miért ilyen? Miért mond mindig mást?
Apukád félt téged, mert látja hogy lassan felnősz. Bevallom őszintén -bár még csak 20 éves vagyok- hogy én sem nézném jó szemmel ha a 15 éves lányom felmenne a barátjához mondván hogy kémiáznak...De hát ez van a világ változik én öregszem...:D
Bár megpróbálhatnád azt is hogy nálatok legyetek és akkor ha van otthon szülő, mert így ha látják hogy nem csináltok semmi rosszat akkor máskor megengedik hogy te menj a barátodhoz.
Jaj istenem ne játszd már magad...aztán mondd már meg ugyan mibe és miért halnál bele?? Abba hogy nem kémiázhatsz a pasiddal? Tudod az életben vannak dolgok amikről le kell mondani, más dolgokért cserébe. Szokj hozzá.
És ha nem vetted volna észre senki sem mondott ilyet, hogy nem ért meg, egyszerüen csak idősebbek vagyunk mint te és nyilván tudjuk miről beszélünk...15 éves gyereknek nem helyénvaló hogy a barátja lakásán van huzamosabb ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!