Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztam hatalmasat, nagyon rosszul érzem magam emiatt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
van 1 fiú akivel kavargatok pár hete de ő közölte pár napja hogy majd jövő héten üljünk le beszélni, mert nem tudja mit akar tőlem...és tegnap nagyon berúgtam és a volt barátommal összesmároltam, de több nem történt. kva sz.rul érzem magam emiatt, és nem tudjam mit tegyek, hogy elmondjam-e a fiúnak hogy mi történt? 1 közös barátunk is látta, hogy mi történt, de nem hiszem, hogy ő elmondaná neki.2009. máj. 23. 12:07
1/7 anonim válasza:
sya. szerintem ha a fiu időt kért akkor nincs tisztában az érzéseivel. ne legyen lelkiismeretfurdalásod.szerintem mond el neki , bár ha nagyon rosszul érzed magad ettől akkor el kellene
3/7 anonim válasza:
hát nemtudom a "kavargatok" mennyire mély kapcsolatot jelent. ha még nem jártok, akkor ugy hogy berugtál, és szégyeled magad stb.. sztem nem tépi le a fejed érte.. ha már járásnak minősül, akkor bonyolultabb.. de mindenképp mond el neki.
4/7 A kérdező kommentje:
de miért igen vagy miért ne?
2009. máj. 23. 12:11
5/7 anonim válasza:
figyelj, ha még csak kavargattok azt nem jelent különösebb kötődést.és mivel még nem beszéltétek meg szerintem mond el neki. mert akkor tisztában lesz azzal hogy bízhat benned mert őszinte vagy hozzá.nem érdemes hazudni mert ha esetleg a közös barátotok be lesz rúgva elszólja magát mit csinálsz?inkább addig mond el neki mig nem jártok hanem csak kavargattok.szerintem ez a helyes megoldás.egy kapcsolat a bizalmon és az őszinteségen alapszik.nem vagyok nagy tapasztalt ember de ebben biztos vagyok.
15/l
6/7 A kérdező kommentje:
na beszéltem a közös baráttal nem is tudta, hogy mi volt, de elmondtam neki, mert nagyon nyomta a szívemet ez a dolog...és mondta h alap h nem mondja el cs hha összejövünk rendesen a sráccal akkor ne bántsam..de eszem ágába sincs meg inni se egy jó darabig
2009. máj. 23. 13:11
7/7 anonim válasza:
Ez még nem párkapcsolat. Szerintem itt nem nagyon megcsalás v ilyen dolog lenne h ha csókolóznál mással. Főleg h ő még nincs tisztában az érzéseivel. Szerintem várd meg amíg beszélsz vele. És hogy ha esetleg komolyabbra fordul közted és akivel kavargatsz (pl járás) akkor mondd el neki hogy ha tényleg nagyon rosszul érzed magad, de tedd hozzá h neked nem jelentet semmit az a csók ésh mennyire rosszul érzed magad-gondolom ezek igazak is. de ha esetleg az lesz a vége h nem fogtok összejönni akkor szerintem ne mondd el. azzal csak rosszabb lenne a köztetek levő kapcsolat h ha elmondod neki h amig ti csak kavartatok addig te részegen megcsaltad őt. kitudja h h nézne rád ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!